Διαφημίσεις

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ

Ο σύλλογος υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» με τη συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας Αλοννήσου,  πραγματοποίησε την Κυριακή 7 Οκτώβρη 2018 μια δημόσια παρουσίαση του έργου, των δράσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών του, στον χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αλοννήσου,   στο πλαίσιο της προσπάθειας διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του συλλόγου και στο γειτονικό νησί της Αλοννήσου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ κ. Πατσή και η ψυχολόγος/συντονίστρια του συλλόγου κ. Καφαντάρη, μίλησαν για την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», τους στόχους, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του σε ασθενείς και φροντιστές καθώς και τους τρόπους διασύνδεσης και διεύρυνσης των υπηρεσιών αυτών στο νησί της Αλοννήσου, συζήτησαν με τους παρευρισκομένους σχετικά με τα ανωτέρω, μετά τη λήξη της παρουσίασης και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Εκτός από την παρουσίαση της δράσης του συλλόγου , η πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και η συντονίστρια του συλλόγου συναντήθηκαν με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Αλοννήσου , την ψυχολόγο του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" και τον αγροτικό γιατρό, προκειμένου να συζητηθεί περαιτέρω το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του "ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" και των επαγγελματιών υγείας της Αλοννήσου, με στόχο τον καλύτερο δυνατό τρόπο διασύνδεσης και συνεργασίας, αλλά και την περαιτέρω ενημέρωση τους σχετικά με τον σύλλογο "ΦΑΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ".

 Ο σύλλογος «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» ευελπιστεί ότι η εν λόγω παρουσίαση ,θα αποτελέσει την αρχή της επέκτασης της δράσης του και εκτός Σκοπέλου, στόχος ο οποίος είχε τεθεί ήδη από την ίδρυση του συλλόγου, και ευχαριστεί τόσο τους επαγγελματίες υγείας της Αλοννήσου που τον τίμησαν με την παρουσία τους και έδειξαν μεγάλο  ενδιαφέρον για περαιτέρω συνεργασία, όσο και τους δημότες του νησιού που ήταν παρόντες και στήριξαν κι αυτοί με τη σειρά τους  τη δράση αυτή του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλοννήσου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σύλλογο Υποστήριξης Καρκινοπαθών και Βαριά Ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”, για την δημόσια παρουσίαση του έργου του, που πραγματοποίησε επιτυχώς την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στις 18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αλοννήσου, στο πλαίσιο της διεύρυνσης της δράσης και των παρεχόμενων υποστηρικτικών υπηρεσιών του συλλόγου στο νησί της Αλοννήσου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ κ. Πατσή και η ψυχολόγος/συντονίστρια του συλλόγου κ. Καφαντάρη, μίλησαν για την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», τους στόχους, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του σε ασθενείς και φροντιστές καθώς και τους τρόπους διασύνδεσης και διεύρυνσης των υπηρεσιών αυτών στο νησί της Αλοννήσου, συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους σχετικά με τα ανωτέρω και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Η εν λόγω παρουσίαση, ελπίζουμε να αποτελέσει την αρχή της συνεργασίας του συλλόγου «Φάρος Σκοπέλου» με το Κέντρο Κοινότητας Αλοννήσου, το Βοήθεια στο Σπίτι Αλοννήσου, το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου και τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας του νησιού.

Κέντρο Κοινότητας Αλόννησου
Δημαρχείο Αλόννησου, Πατητήρι
Τηλέφωνο: 2424350208 e-mail: kkalonnisou@0578.syzefxis.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: