Διαφημίσεις

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρ. Βασιλούδης στην υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Σήμερα 4/10 ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρ. Βασιλούδης είχε μία συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με την υφυπουργό και Βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ο Δήμαρχος της έθεσε επείγοντα ζητήματα - προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί. Κατόπιν  η υφυπουργός οργάνωσε συναντήσεις με αρμόδια στελέχη του Υπουργείου με τον Δήμαρχο για γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν στα έργα του Δήμου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει άμεσα τον αρμόδιο υπουργό Αλ. Χαρίτση για τα κρίσιμα ζητήματα των χρηματοδοτήσεων που χρειάζονται τα νέα έργα.

Τα ζητήματα που συζητήθηκαν είναι τα εξής παρακάτω:

α) την απόφαση που είναι απαραίτητη για την παράταση του χρονικού ορίου ισχύος της σύμβασης με σκοπό την πληρωμή του εν εξελίξει έργου της στήριξης της δημοτικής οδού στη θέση Μύλος, προκειμένου να μην σταματήσουν οι εξοφλήσεις, εξαιτίας παρέλευσης του 18μηνου.
β) την χρηματοδότηση που απαιτείται για την αποκατάσταση στο δίκτυο αγροτικών οδών.
γ) την εύρεση λύσης (και χρηματοδότησης) στο ζήτημα της προσέγγισης της εισόδου του κινηματογράφου του Δήμου, προκειμένου να μπορούν να γίνουν εργασίες αποκατάστασης των υποδομών του.

Ελπίζουμε να μην μείνουν υποσχέσεις σε λόγια μόνο, αυτά που εισέπραξε ο κ. Βασιλούδης αλλά ο κρατικός μηχανισμός να δώσει τις λύσεις άμεσα.Πηγή: pagasitikosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: