Διαφημίσεις

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Έλαμψε η Ανδρομάχη Γεωργιάδη (Andrea Brown) στο << ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ >>

Μία Σκοπελίτισσα με καταγωγή από την Γλώσσα, η Ανδρομάχη Γεωργιάδη (Andrea Brown), κατέπληξε τη κριτική επιτροπή και απέσπασε καθολικό χειροκρότημα από το κοινό, κατά τη χθεσινοβραδυνή εμφάνισή της στο γνωστό talent show του ΣΚΑΙ  << ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ >>.
H παρουσία της ήταν γεμάτο ενέργεια, ταπεραμέντο, κίνηση με φοβερή ερμηνεία στο τραγούδι της. Ιδιαίτερα έκανε μεγάλη εντύπωση με το μήνυμα που έδωσε σε όλους, με το να πει: << Ήρθα εδώ σήμερα γιατί θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος από 5 χρονών μέχρι 100 χρονών, ότι δεν είναι ποτέ αργά να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι... >>. Ήταν πηγή έμπνευσης για την ζωντάνια σε αυτό που κάνει και πίστη για τη ζωή, αναγκάζοντας όλους-ες να  υποκλιθούν στο πλούσιο ταλέντο της.
Και πώς να μην έχει ταλέντο η Μάχη, αφού κάνει αυτή τη δουλειά σχεδόν 30 χρόνια τραγουδώντας σε πολλές χώρες του εξωτερικού! Εμείς της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο show με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην επαγγελματική της ζωή.                                                                     Βίντεο Δεν υπάρχουν σχόλια: