Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Αγανάκτηση για την εγκατάλειψη του Λουτρακίου Σκοπέλου

Εμείς τα έχουμε γράψει, τα έχουμε πει επανειλημμένα αλλά δυστυχώς τα προβλήματα "βγάζουν μάτι", όπως λέει και ο σοφός λαός μας, για το Λουτράκι. Κάτοικος της περιοχής μας έστειλε μία επιστολή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης όπου κάνει αναφορά (με φωτογραφικό υλικό) για εικόνες εγκατάλειψης και παρακμής στο Λουτράκι...
Εμείς απλά να προσθέσουμε τον ανεπαρκή κεντρικό φωτισμό του δρόμου, από το ύψος του ιατρείου περίπου μέχρι τη στροφή στο "Κολονάκι". Εννέα κολώνες μετρήσαμε να μην ανάβουν. Κάποιες χωρίς λάμπες, κάποιες ξεχαρβαλωμένες και μία με τα καλώδια να αιωρούνται... Και όλα αυτά εν μέσω τουριστικής σαιζόν. Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

<< Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν την εικόνα της παραλίας του Λουτρακίου, σήμερα.
Ερώτηση προς την κυρία Αντιδήμαρχο Athina Ntaki:
Πώς είναι δυνατόν να παραχωρείται η εκμετάλλευση της παραλίας σε ιδιώτη χωρίς όρους, και κάθε χρόνο αντί να βελτιώνουμε το χωριό παρουσιάζεται μία εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής.
Από το 2016 και στη συνέχεια και το 2017 αναρτήσαμε φωτογραφίες μέσω του "Δρώμενα του τόπου μας" αναφέροντας ότι το Λουτράκι είναι η "πύλη εισόδου" των επισκεπτών όχι μόνο στη Γλώσσα αλλά και σε όλο το νησί ( http://dromena-topou.blogspot.com/2016/08/blog-post_99.html ).
Ταυτόχρονα και η τελευταία εικόνα που θα αντικρίσουν όσοι αναχωρούν.
Επίσης θα διαπιστώσετε, στις φωτογραφίες, την απόλυτη εγκατάλειψη των Ρωμαϊκών Αρχαίων στην οδό Μιαούλη, όπου καθοδηγούμε τους επισκέπτες με ανάλογη σήμανση, για να βλέπουν τα χάλια μας.

Υ.Γ Το πιο αξιοπρεπές που μπορεί να κάνει η κυρία Αντιδήμαρχος και οι αρμόδιοι του δημοτικού συμβουλίου είναι να παραιτηθούν για λόγους ευθιξίας γιατί προφανώς δεν έχουν τσίπα. Επιπρόσθετα είναι προφανές ότι είναι αδαείς σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης >>.

Stephanos Stephanou






Πλήρες σκότος...
Η μία από τις δύο ευτυχώς... δουλεύει.




Το...άβατο
Οδόστρωμα...ο Θεός να σε φυλάει...






Κοινοποίηση