Διαφημίσεις

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

To 4o Φεστιβάλ της Αλοννήσου με εξαιρετικό promo video / Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου

Ένα εξαιρετικό promo video παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου όπου μέσα σε δυόμιση λεπτά αναδεικνύει, διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το νησί και το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που θα λάβει χώρα το τριήμερο 7-10 Ιουλίου 2018. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

<< Με μία πρωτότυπη παρουσίαση βίντεο http://www.alonissosdancefestival.gr/ προβάλλει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου το καθιερωμένο πλέον Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που θα λάβει χώρα για 4η χρόνια στην Αλόννησο, μεταξύ 7 και 10 Ιουλίου 2018, με την υποστήριξη της Hellenic Seaways ως Μέγα Χορηγού,της Skyros Shipping και της Αnes καθώς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Αλοννήσου και του Λιμενικού Ταμείου ως συνδιοργανωτών και τη συνεισφορά πλήθους επαγγελματιών και Τουριστικών επιχειρήσεων.

Στην Αλόννησο, η εξωτική φυσική ομορφιά, η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, ο μαγικός βυθός, η θετική αύρα και οι δημοφιλείς παραλίες είναι κομμάτια ενός μοναδικού μουσικού ρυθμού στον οποίο ο παραδοσιακός χορός κατέχει πρωταγωνιστική θέση. Αυτό είναι εξάλλου και το σενάριο που βασίστηκε το νέο trailer του 4ου Φεστιβάλ που προβλέπεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, με δεκάδες συμμετοχές συλλόγων από Ελλάδα, καθώς και προσθήκη σωματείων από το εξωτερικό για πρώτη φορά!

«Χίλια καλώς να σμίξουμε» είναι το σύνθημα  που καταλήγει το βίντεο, προκείμενου να δείξει πως το Φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο συνάντησης των χορευτικών ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής που συμμετέχει. >>

                                                               promo video

Δεν υπάρχουν σχόλια: