Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΝΤΕΣ-ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ / ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Η επιχείρηση μας ασχολείται στο χώρο της τέντας από το 2010 στη Χώρα της Σκοπέλου. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία, προσεγμένη και ποιοτική εργασία, είναι ένα μέρος της φιλοσοφίας μας.

    ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΝΤΕΣ-ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ
     Μάχη Καθηνιώτη - Γιώργος Αλεξίου

         24240 234802  & 6942 234 802




Μελέτη

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά και θα έρθουμε στον χώρο σας (έπειτα από συνεννόηση μαζί σας), θα εντοπίσουμε τις ανάγκες σας και θα καταλήξουμε στην καταλληλότερη και συμφέρουσα λύση για εσάς.

Εγκατάσταση

Έπειτα από προσεκτική μελέτη και σχεδίαση, ερχόμαστε στον χώρο σας, για να εγκαταστήσουμε τη νέα σας τέντα η διαφόρων ειδών σε καλύμματα (πχ. σαλόνια,αμάξια,σκάφη)





Επισκευή

Ράψιμο και παντός τύπου επισκευές. Επισκευάζουμε τα πάντα όσο αφορά τις τέντες. Έχει φθαρεί ή ξεθωριάσει το τεντόπανο σας; Σας έχει ξηλώσει ο αέρας το πανί; Έχει σκουριάσει ή έχει σπάσει κάποιο εξάρτημα; Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας.

Συντήρηση

Εάν θέλετε να προνοήσετε και να προλάβετε τα σημάδια του χρόνου, μην διστάσετε να μας καλέσετε για να συντηρήσουμε την τέντα σας.


Ψηφιακές εκτυπώσεις - διαφήμιση

Αναλαμβάνουμε και ψηφιακές εκτυπώσεις. Εάν επιλέξετε μία τέντα για κάποιο κατάστημα ή γενικότερα ένα επαγγελματικό χώρο, θα πρέπει να μάθετε πως το τεντόπανο αποτελεί ιδανικό μέρος προβολής του λογότυπου-φωτογραφία της επιχείρησης ή των υπηρεσιών που προσφέρετε.



                                                            Ο χώρος εργασίας μας



                                                    Κάποια δείγματα της δουλειάς μας

Λεπτομέρεια και desing
Παιδικοί σταθμοί
Επαγγελματικοί χώροι
Καλύμματα σαλονιών
 Καλύμματα για μαξιλάρια
Τέντες με αξιόπιστους μηχανισμούς



Κοινοποίηση