Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ζητείται ακτινολόγος... ειδάλλως πας στο κτηνιατρείο / Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Το ΕΣΥ νοσεί βαριά και θέλει εγχείρηση... μπας και σωθεί. Για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου έχουν γραφτεί, κατά καιρούς, πολλά. Ελείψεις γιατρών... φαρμάκων άμεσης ανάγκης ακόμη και τα πιο στοιχειώδη...και να μην αναφερθούμε σε αυτά γιατί είναι για γέλια και για κλάματα. Ο διευθυντής και οι υπάρχοντες γιατροί κάνουν ότι μπορούν οι άνθρωποι, αλλά... Ας είναι καλά κάποιοι αλλοδαποί που κάνουν κάποιες δωρεές που και που. Η Ελλάδα και το σύστημα Υγείας το 2018! Παρακάτω διαβάστε εκτενή αναφορά στο θέμα έλειψης (δικαιολογημένη 20ήμερη άδεια) του μοναδικού χειριστή ακτινολόγου από την ηλεκτρονική εφημερίδα "Θεσσαλία".

Να επισημάνουμε (αρχικά μεταφέρθηκε και από εμάς λάθος πληροφορία και ζητάμε συγνώμη) ότι υπάρχει στη Σκόπελο το  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ» όπου υπάρχει ακτινολογικό τμήμα και μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών. Εκτός των παραπάνω το «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ» έχοντας πλήρη επίγνωση της  τρέχουσας οικονομικής κατάστασης των τελευταίων ετών, σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ  εφάρμοσε πρόγραμμα υποστήριξης των ΑΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,  που ίσχυσε καθ’ όλο το έτος 2017 και κάλυπτε ΔΩΡΕΑΝ τις ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις ( ακτινογραφίες, υπερηχογραφήμα κλπ).

<< Ένα από τα πολλά ευτράπελα του συστήματος Υγείας  βιώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι κάτοικοι της Σκοπέλου, καθώς όταν απαιτηθεί θα βγάλουν ακτινογραφίες σε κτηνιατρείο, αφού ο μοναδικός χειριστής του ακτινολογικού μηχανήματος στο κέντρο Υγείας έλαβε 20ημερη άδεια.

Η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας δηλώνει αδυναμία, διότι κανείς από το υπάρχον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν ξέρει να χειριστεί το ακτινολογικό μηχάνημα.
Οι γιατροί δεν συστήνουν  στους ασθενείς να μεταβαίνουν σε κτηνιατρείο για ακτινογραφίες, ωστόσο πηγαίνουν με δική τους πρωτοβουλία, όταν ο μοναδικός παρασκευαστής του Κέντρου Υγείας απουσιάζει σε κανονική άδεια.

Το Κέντρο διαθέτει  έναν και μοναδικό παρασκευαστή, ο οποίος είναι εργαζόμενος και δικαιούται να πάρει την άδειά του. Πρόβλεψη για δεύτερο που να τον αναπληρώνει δεν υπάρχει. Όταν ο μοναδικός παρασκευαστής απουσιάζει σε άδεια οι ασθενείς με δική τους πρωτοβουλία βγάζουν ακτινογραφίες σε κτηνιατρείο >>.



πηγή: e-thessalia.gr
Κοινοποίηση