Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Η καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας Σκοπέλου

Πραγματοποιήθηκε χθες 13 Ιουνίου η γιορτή λήξης των μαθημάτων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας Σκοπέλου. Μία γιορτή που οι μικροί μαθητές με όπλο το ταλέντο και τη χάρη τους ,απέσπασαν συχνά το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Απ΄όλα είχε το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με επιτυχία. Απονομή αριστείου και βραβείων σε διαγωνισμό, έξυπνα θεατρικά σκετσάκια, χορωδίες με τραγούδια στα αγγλικά, αποχαιρετισμοί... και στο τέλος παιχνίδια  ανά δύο τάξεις << στην αυλή του σχολείου>>.
Αυτά (παιχνίδια) περιλάμβαναν:  Σκυταλοδρομίες,διαγωνισμό στο μπάσκετ,σκυταλοδρομία με μπαλόνια,νεροδρομίες. Το λυπηρό ήταν ότι ακολουθούσαν άλλα δύο παιχνίδια και ο παραδοσιακός χαιρετισμός από την Διευθύντρια κ. Γεωργία Τσουκαλά,αλλά οι στάλες βροχής που ξεκίνησαν απρόσμενα, ανάγκασαν τους διοργανωτές να κλείσουν την γιορτή άμεσα. Δε πειράζει όμως, να είμαστε καλά και του χρόνου!
Στη γιορτή παρέστησαν ο π.Αλέξιος,η αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αθηνά Ντάκη-Αρκομάνη,ο πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Γλώσσας Δημήτρης Τσουκαλάς και κοινοτικοί σύμβουλοι. Τέλος ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου είχε φροντίσει να έχει ένα μπουφέ με γλυκίσματα και αναψυκτικά για όλους. Kαλό καλοκαίρι, ραντεβού τον Σεπτέμβριο!




















Κοινοποίηση