Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

<< Το Τατουάζ >> στον Αη Γιάννη (Καστρί) της Γλώσσας Σκοπέλου

« Το Τατουάζ » είναι μία επιτυχημένη δραματική - αστυνομική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2017-2018. Από την περασμένη Παρασκευή ένα μέρος ηθοποιών της σειράς έφθασε και στη Σκόπελο, αφού  γυρίσματα έχουν γίνει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας (Αίγινα, Μετέωρα) αλλά και του εξωτερικού (Αργεντινή, Αγγλία). Χθές 10/6 έγιναν τα γυρίσματα δύο σκηνών, στον πολυδιαφημισμένο (Mamma Mia) Αη Γιάννη στο Καστρί της Γλώσσας Σκοπέλου. Από το πρωί όλο το συνεργείο τεχνικών και ηθοποιών, που θα παίξουν σε δύο επεισόδια, βρίσκονταν εκεί  (καντίνα Μιχάλη & Νικολέτας Σαλπαδήμου).
Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν αμέσως και το μεσημέρι γυρίστηκε (παραλία) το επεισόδιο που θα παιχτεί από την τηλεόραση του ALPHA, στο νέο 2ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς (Φθινόπωρο). Mετά από μία μικρή ανάπαυλα, το γύρισμα του γάμου (τελευταίο φετινό επεισόδιο) εκτυλίχθηκε πάνω στον Αη Γιάννη (εκκλησάκι) με επίγεια και εναέρια λήψη των σκηνών. Να πούμε ότι στα γυρίσματα έλαβαν μέρος σαν κομπάρσοι και κάτοικοι του νησιού με επιτυχία!



Ο δε γνωστός φωτογράφος των Σποράδων, Zahos Stamoulis είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της παραγωγής στη Σκόπελο,  αφού από την πρώτη ημέρα βρίσκεται κοντά σε συνεργείο και ηθοποιούς, ανταποκρινόμενος σε ότι χρειαστούν μαζί με την φωτογράφιση που κάνει, για λογαριασμό της.





Διάφορα ντόπια εδέσματα πρόσφεραν ο Δήμος Σκοπέλου, ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας Σκοπέλου, ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Γλώσσας και η εκκλησία της ενορίας Γλώσσας με την παρουσία του εφημέριου πάτερ Αλέξιου και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.




              Οι ηθοποιοί που ήρθαν στη Σκόπελο είναι (κατά αλφαβητική σειρά):

Αντρέας Γεωργίου (σκηνοθέτης) - Νικόλας
Μιχάλης Λεβεντογιάννης – Τόνι
Στέφανος Μιχαήλ – Αλέξανδρος
Εβελίνα Παπούλια – Βέρα
Δανάη Παππά – Άννα
Χρύσα Παππά – Τατιάνα























Κοινοποίηση