Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Καθημερινά για Αη Γιάννη & Περιβολιού / SKOPELOS TOURS

<<  Το τουριστικό γραφείο "Skopelos Tours"  πραγματοποιεί  καθημερινά εκδρομές   με σύγχρονα και  πολυτελή  λεωφορεία  από τη χώρα  της Σκοπέλου  προς τη Βόρεια πλευρά του νησιού, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία  στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν  τις ενδιάμεσες περιοχές με τις μαγευτικές παραλίες θαυμάζοντας το καταπράσινο τοπίο.
 Τελικοί προορισμοί είναι το περίφημο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί με τα διακόσια σκαλοπάτια, όπου έχετε τη δυνατότητα με μια σαραντάλεπτη στάση να επισκεφθείτε το Ναό και να αντικρίσετε  τη θέα από ψηλά, απολαμβάνοντας τα μέρη που γυρίστηκε η διάσημη  χολυγουντιανή ταινία ‘’Mamma Mia ‘’ , όπως επίσης και η παραλία "Περιβολιού" , με δυόμισι ώρες στάση, όπου μπορείτε να χαρείτε το μπάνιο σας στα γαλαζοπράσινα νερά της καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένη, παρέχοντας ομπρελοκαθίσματα και μια σύγχρονη καντίνα με όλες τις ανέσεις.


Τέλος έχετε την ευκαιρία, με μια ενδιάμεση  ολιγόλεπτη στάση, να δείτε από κοντά ένα απ¨ τα παλαιότερα μοναστήρια του νησιού, τους "Αγίους Ταξιάρχες " και με μία ακόμη μικρή στάση να ξεναγηθείτε στους χώρους του Ελαιοτριβείου της Γλώσσας.




* Η πρώτη περιήγηση ξεκινά στις 08:30 από Σκόπελο προς Άγιο Ιωάννη - Περιβολιού και τελειώνει στις 15:30 με επιστροφή στη Σκόπελο.

* Η δεύτερη περιήγηση ξεκινά στις 12:30 από Σκόπελο προς Περιβολιού - Άγιο Ιωάννη και τελειώνει στις 19:30 με επιστροφή στη Σκόπελο.

* Η διαδρομή από και προς τη Σκόπελο διαρκεί μία ώρα,όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε την ιστορία του νησιού από την ξεναγό μας, η οποία είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση!

* Το λεωφορείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με air condtition, ζώνες ασφαλείας, πυροσβεστήρες και φαρμακείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. >>


       " Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτή τη μοναδική πλευρά του νησιού! "


                   Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο :  (0030) 6946277250


                                 ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ!!!



             SKOPELOS TOURS
Καθημερινές εκδρομές - Ξεναγήσεις
                     Σκόπελος









Κοινοποίηση