Διαφημίσεις

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου στην ΑΝΕΣ ferries

Αρωγός και πολύτιμη βοήθεια πρόσφερε για άλλη μία φορά η ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΣ μέσω του Ε/Γ Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ. Παρακάτω διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή που έκανε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου για την γενναία έκπτωση σε εισιτήρια που έλαβε για τις μετακινήσεις του,  προκειμένου να μεταβεί η χορευτική ομάδα στη Σύρο για να λάβει μέρος στο φεστιβάλ Χορού που έγινε (προηγούμενη αναφορά εδώ).

                                                 Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αξιότιμοι κύριοι,

Θεωρούμε υποχρέωση μας όπως σας ευχαριστήσουμε για την γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη συνεισφορά σας προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου ,αποδεχόμενοι το αίτημα μας , παρέχοντας μας έκπτωση 50% για τις μετακινήσεις  του συλλόγου μας στις 26 /4 /2018  από Αλόννησο προς  Βόλο  και στις 30/04/ 2018 από Βόλο προς Αλόννησο προκειμένου να μεταβούμε στη Σύρο για και να λάβουμε μέρος στο φεστιβάλ Χορού.
Λαμβάνοντας υπόψη και τη πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ,θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά για την γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαραστασή σας προς του συλλογό μας-όπου και όταν χρειάστηκε-.
Με τέτοιες ενέργειες αποδεικνύετε έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και τη στήριξη σας σε οποιαδήποτε δραστηριοτητά μας που έχει ως απώτερο σκοπό τόσο την διατήρηση των ηθών και των εθίμων μας όσο και την προάσπιση του πολιτισμού μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά.

                                                            Με εκτίμηση 
          Η Γραμματέας                                                                               Ο Πρόεδρος     
       Ντινιακού Σμάρω                                                                  Τσουκανάς Κ. Παναγιώτης
                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: