Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Αη Γιάννης / Γλώσσα Σκοπέλου (Εναέρια λήψη)

Το εκκλησάκι του Αη Γιάννη στο Καστρί  βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου ύψους 100 μ. που ξεπροβάλλει μέσα από την θάλασσα, και χρειάζεται να ανεβείτε 200 σκαλοπατάκια σκαλισμένα πάνω στο βράχο. Η παράδοση λέει ότι κάποιος ψαράς από το χωριό της Γλώσσας, καθώς επέστρεφε ένα βράδυ, από το ψάρεμα διέκρινε στην κορυφή του βράχου ένα φως.
Το έβλεπε κάθε βράδυ, ώσπου εμφανίστηκε στον ύπνο του μια γυναίκα που του αποκάλυψε ότι στην κορυφή του βράχου υπάρχει μια εικόνα. Όταν ανέβηκε στην κορυφή βρήκε την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Πήρε την εικόνα, όμως, όπου και να τη μετέφερε, εκείνη ξαναγύριζε πίσω στην αρχική της θέση, εκεί που τελικά χτίστηκε το εκκλησάκι του, που γιορτάζει στις 29 Αυγούστου. Για να πάτε, λίγο πριν φτάσετε στην Γλώσσα, θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι έναν δρόμο που οδηγεί στον Αη Γιάννη στο Καστρί.



ΜAMMA MIA (Ξένη ταινία)

 Σκηνές πάνω στον βράχο ( το εκκλησάκι του γάμου είναι ο Άγιος Ιωάννης) τραβήχτηκαν από την πολύ επιτυχημένη ταινία του Hollywood και των Universal Studios με τα υπέροχα τραγούδια των ABBA και τους αγαπημένους και καταπληκτικούς ηθοποιούς, Mamma Μia! Τα γυρίσματα έγιναν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη του 2007 (τα γυρίσματα διήρκεσαν 7 ημέρες με τις προετοιμασίες να διαρκούν για πάνω από 3 μήνες).











                                                         Εναέρια λήψη
                                          *πατήστε κάτω δεξιά το γρανάζι και επιλέξτε την ανώτερη τιμή για ακόμα καλύτερη εικόνα






























Κοινοποίηση