Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Το παλιό "ΑYRA" και ο ιδιοκτήτης του Χάρης Καραμεσίνης / Λουτράκι Σκοπέλου

Μία παλιά ξενοδοχειακή μονάδα στο Λουτράκι Σκοπέλου το "AYRA", για όσους το θυμούνται στις δόξες του, τους τελευταίους μήνες γίνονται "εκ θεμελίων" ριζικές αλλαγές. Παρατημένο χρόνια  το κτήριο, ο νέος ιδιοκτήτης του γνωστός επιχειρηματίας Χάρης Καραμεσίνης, αποφάσισε να του δώσει νέα αίγλη με εμφανώς μοντέρνα εμφάνιση και υπηρεσίες με την εταιρεία Liberty.

Σημαντικές και ποικίλες αλλαγές γίνονται πλέον στους άνετους εσωτερικούς χώρους αλλά και εξωτερικά. Συνεργείο πενήντα (50) εργατών δουλεύουν πυρετωδώς, ώστε να είναι έτοιμο Μάιο με αρχές Ιουνίου. Ένα "στολίδι" στο Λουτράκι 5 αστέρων θα διαθέτει ιδιωτικά πισινάκια σε κάθε σουίτα, εστιατόριο, καφετέρια και άλλες πολυτελείς σύγχρονες παροχές, για αυτούς που θα το επιλέξουν για την διαμονή τους. Και σίγουρα δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα το επισκέπτονται δίνοντας έτσι την ευκαιρία να αναβαθμιστεί και η γύρω περιοχή.



Τέλος να αναφέρουμε  ότι θα ονομαστεί "natura" BOUTIQUE HOTEL SKOPELOS





Η νέα εμφάνιση




Ποιός είναι ο Χάρης Καραμεσίνης

Γεννημένος το 1972 με ρίζες από την Γλώσσα Σκοπέλου (η μητέρα του Μαρία Χήρα).Tελείωσε το λύκειο στην Πετρούπολη Αττικής όπου ζούσε και είναι απόφοιτος των ΤΕΙ Πειραιά. Ένα δίμηνο πήρε  μεταπτυχιακό στο University of British Columbia στο Βανκούβερ του Καναδά. Την επιχειρηματική του δραστηριότητα  ξεκίνησε το 1992 τολμώντας να πάει στη Μύκονο και να ανοίξει ένα κλαμπ. Σιγά σιγά μέσα από αντίξοες συνθήκες κατάφερε να "επιβιώσει" στον χώρο εργασίας του και να γίνει ένα από τα πιο γνωστά επιχειρηματικά πρόσωπα του νησιού των ανέμων. Παντρεμένος 2 φορές απέκτησε 4 παιδιά (δύο αγόρια και 2 κορίτσια). Με την τελευταία σύζυγό του Κατερίνα Πανταζοπούλου (αρχιλογιστής στις επιχειρήσεις) ζει μόνιμα στη Μύκονο. Οι δραστηριότητες όμως δε σταματούν στη Μύκονο όπου διατηρεί ένα παραθαλάσσιο κλαμπ από πέρυσι, το SantAnna  με την μεγαλύτερη πισίνα με θαλασσινό νερό (το μεγαλύτερο στην Ευρώπη), αλλά έχει ακόμη μία ξενοδοχειακή μονάδα και ετοιμάζει άλλη μία στην Κύπρο.




Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τον Χάρη Καραμεσίνη. Η γυναίκα του, η αδελφή του (βασική διοργανώτρια) Εύα Καραμεσίνη (Καρράς) μαζί με όλο το εργατικό δυναμικό, ετοίμασαν  ένα πλούσιο τραπέζι και μία τούρτα γενεθλίων για τον ίδιο αφού έκλεισε τα 46 χρόνια. Τα "Δρώμενα του τόπου μας" του εύχονται τα δέοντα και καλό τελείωμα στις εργασίες του ξενοδοχείου.







 Φωτογραφίες:  Εύα Καραμεσίνη (Καρράς)


Κοινοποίηση