Διαφημίσεις

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Δυναμική η παρουσία της Spyrou Philoxenia στην διεθνή τουριστική έκθεση της Σερβίας

H Spyrou Philoxenia και η περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν δυναμικά στην διεθνή τουριστική έκθεση της Σερβίας που πραγματοποιήθηκε στις 21-23 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι. Η έκθεση είναι μια τις πιο σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκδηλώσεις της Σερβίας με ιδιαίτερα σημαντική παρουσία τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις, ενισχύοντας την τουριστική προβολή της Ελλάδας στην αγορά της Σερβίας.


Ο απολογισμός της Sajam Turisma 2018 είναι αρκετά ενθαρρυντικός σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Γεώργιου Μιχάλη, Γενικού Διευθυντή της Spyrou Philoxenia, «Το 2018 αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ αφίξεων Σέρβων τουριστών στην Ελλάδα. Το 2017 οι καταγεγραμμένες αφίξεις Σέρβων στην Ελλάδα ξεπέρασαν τις 850.000, με αύξηση μεγαλύτερη του 15% σε σχέση με το 2016. Η ισχυρή αυτή δυναμική συνεχίζεται και το 2018, με αύξηση που επίσης ξεπερνά το 15%.
Η Δημοκρατία της Σερβίας έχοντας επιλέξει εάν ξεκάθαρα φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό βρίσκεται σε τροχιά σταθερής οικονομικής ανάπτυξης. Το ΑΕΠ της έχει ανέλθει στα 101.752 δις. δολάρια (2016)και το κατά κεφαλήν ετήσιο εισόδημα στα 14.493 δολάρια. Η χώρα κατέχει υψηλή θέση στο Δείκτη Κοινωνικής Προόδου (45η) και οι κάτοικοί της ανέρχονται στα 7.176.000. Η Spyrou Philoxenia συμμετείχε και σε αυτήν τη Διεθνή Έκθεση εκπροσωπώντας 18 Ελληνικά καταλύματα, διατηρήθηκαν οι μακροχρόνιες συνεργασίες τους ενόσω υπογράφηκαν νέες συμφωνίες με κυριάρχους Σέρβους Tour Operators».

Η Spyrou Philoxenia, θυγατρική της «Spyrou Hotels» με 40 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην Ελληνική Τουριστική Αγορά, ειδικεύεται και εξυπηρετεί  τον απαιτητικό σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητεί ελκυστικά ξενοδοχεία και υπηρεσίες πρώτης τάξεως. Τον ανήσυχο, ανεξάρτητο ξενοδόχο που επιδιώκει να βελτιώσει τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες του και να μεγιστοποιήσει την κερδοφορία με την χρήση σύγχρονων μεθόδων. Η  πολυετής εμπειρία εγγυάται στους συνεργάτες ξενοδόχους αποτελεσματική συμβουλευτική και ανάπτυξη, ενώ εξασφαλίζει προστιθεμένη αξία για τους φιλοξενούμενους στις  συνεργαζόμενες μονάδες.
Ο Γενικός Διευθυντής της Spyrou Philoxenia κ. Γεώργιος Μιχάλης (δεξιά) στην έκθεση 


Δεν υπάρχουν σχόλια: