Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Η Spyrou Hotels στηρίζει τις εκπαιδευτικές επισκέψεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η επίσκεψη του Επαγγελματικού Λυκείου Σκοπέλου στο ξενοδοχείο Ρήγας που βρίσκεται στη χώρα της Σκοπέλου.

Το ξενοδοχείο Ρήγας υποδέχτηκε εγκάρδια τους μαθητές του ΕΠΑΛ, με σκοπό να μεταδώσει την πολύτιμη γνώση του και να μοιραστεί μαζί τους  την πολυετή εμπειρία του.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και στη συνέχεια ακολούθησε πλήρης ενημέρωση τους, από το διευθυντή του ξενοδοχείου Ρήγας,  κ. Γιώργο Κινδύνη  και τον Front Office Manager  κ. Κώστα Στεργιόπουλο, σε θέματα λειτουργίας του ξενοδοχείου αλλά και εξυπηρέτησης πελατών. Η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη πρόσφερε στους μαθητές χρήσιμες πληροφορίες για τα διάφορα τμήματα λειτουργίας ενός ξενοδοχείου όπως η διαχείριση των κρατήσεων, η υποδοχή των επισκεπτών, η επίδειξη των δωματίων, η καθαριότητα και η λειτουργία του εστιατορίου . Παράλληλα υπήρχε ενημέρωση και σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης στο τομέα του τουρισμού,  όπως τι ειδικότητες υπάρχουν, πόσο ικανοποιητικές είναι οι αμοιβές των υπαλλήλων, κλπ.

Ο όμιλος Σπύρου στηρίζει έμπρακτα κοινωνικές δράσεις που αναδεικνύουν και αναπτύσσουν την αγορά του τουρισμού της Σκοπέλου με σκοπό να συμβάλει στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού.

Η Spyrou Hotels με 40 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην Ελληνική Τουριστική Αγορά, ειδικεύεται και εξυπηρετεί  τον απαιτητικό σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητεί ελκυστικά ξενοδοχεία και υπηρεσίες πρώτης τάξεως. Προσφέροντας  τέσσερα ξεχωριστά ξενοδοχεία στη Σκόπελο, ο όμιλος Σπύρου  παρέχει στους επισκέπτες του πλούσιες παροχές, άνετη διαμονή και  φιλική εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.










SPYROU HOTELS

37003 Skopelos Island, Sporades, Greece    Central Email: bookings@skopeloshotels.eu www.skopeloshotels.eu +30 24240 22184/22142, +30 24240 22770  Athens Headquarters:+30 210 6919111 +30 210 6910463

Κοινοποίηση