Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η Spyrou Philoxenia συμμετέχει στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις σε Ισραήλ, Σερβία και Γερμανία

Σε τρεις ιδιαίτερα σημαντικές  Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού συμμετέχει ενεργά η Spyrou Philoxenia,  εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων. Η εταιρεία έδωσε το  παρόν στην IMTM 2018 του Τελ Αβίβ, ενώ αναμένεται να συμμετάσχει  στην ITTFA του  Βελιγραδίου και στην ITB στο Βερολίνο.

Ιδιαίτερο εμπορικό ενδιαφέρον παρουσίασε  και φέτος η 24η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «IMTM 2018», στο Τελ Αβίβ. Η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στο Ισραήλ, πραγματοποιήθηκε 6-7 Φεβρουαρίου 2018 και προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών παρέχοντας τη δυνατότητα επίτευξης  επαγγελματικών συναντήσεων μεταξύ των στελεχών του τουρισμού. Σκοπός ήταν η ανάδειξη των τουριστικών προορισμών και προώθηση νέων μορφών τουρισμού που ενδιαφέρουν το Ισραηλινό κοινό. Η “Spyrou Philoxenia”  συμμετείχε στην έκθεση μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εκπροσωπώντας τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία του ομίλου Σπύρου στη Σκόπελο, αλλά και τα υπόλοιπα καταλύματα τα οποία διαχειρίζεται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την προώθησή τους στην Ισραηλινή τουριστική αγορά και στην προσέλκυση περισσότερων Ισραηλινών επισκεπτών σε μοναδικές τοποθεσίες της Ελλάδας.

Σε δήλωση του ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής της Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia που παρευρέθηκε στην Ισραηλινή έκθεση, ανέφερε: « H οικονομία του Ισραήλ των 8,5 εκατομμυρίων κατοίκων βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Οι ισραηλινοί πολίτες με 35.000$ ετήσιο κατά κεφαλήν εισόδημα είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν και να δημιουργήσουν εμπειρίες ζωής. Η Ελλάδα έχει μια μοναδική ευκαιρία αναγνωρισημότητας και εν τέλει κατάκτησης αυτής της αγοράς.  Η διεθνής συγκυρία μας ευνοεί ιδιαίτερα. Στις τρεις  ημέρες εντατικής δουλειάς στο Τελ Αβίβ αποκομίσαμε μόνο θετικές εντυπώσεις και το ελληνικό περίπτερο μαζί με το Κυπριακό  είχαν την μεγαλύτερη επισκεψημότητα. Τα καταλύματα της Spyrou Philoxenia βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ειδικά για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, 12 μήνες τον χρόνο».

Το επόμενο διάστημα ακολουθούν δύο ακόμα σημαντικές εκθέσεις που η Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia  θα συμμετέχουν δυναμικά, ενισχύοντας τις συνεργασίες τους και προωθώντας τους ελκυστικούς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και τα συνεργαζόμενα καταλύματα.  Η δεύτερη επίσκεψή τους θα είναι στην ITTFA  που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 22-25 Φεβρουαρίου και στόχος είναι η ενδυνάμωση της προσέλευσης των Σέρβων επισκεπτών τόσο στην περιφέρεια της Θεσσαλίας όσο και σε άλλους προορισμούς της Ελλάδας.
Θα συνεχίσουν  την παρουσία τους στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB του Βερολίνου στις 7-10 Μαρτίου, όπου αναμένεται να συγκεντρωθεί πλήθος κοινού από την διεθνή τουριστική αγορά και έτσι να δημιουργεί για ακόμη μια χρονιά το εύφορο έδαφος για δημιουργικές συνεργασίες και την ανάδειξη του εθνικού τουριστικού προϊόντος αλλά και των συνεργαζόμενων τουριστικών καταλυμάτων που έχουν το προνόμιο να εκπροσωπούνται από την Spyrou Philoxenia.

 Η Spyrou Philoxenia, θυγατρική της «Spyrou Hotels & Companies» με 40 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην Ελληνική Τουριστική Αγορά, ειδικεύεται και εξυπηρετεί  τον απαιτητικό σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητεί ελκυστικά ξενοδοχεία και υπηρεσίες πρώτης τάξεως. Τον ανήσυχο, ανεξάρτητο ξενοδόχο που επιδιώκει να βελτιώσει τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες του και να μεγιστοποιήσει την κερδοφορία με την χρήση σύγχρονων μεθόδων. Η  πολυετής εμπειρία εγγυάται στους συνεργάτες ξενοδόχους αποτελεσματική συμβουλευτική και ανάπτυξη, ενώ εξασφαλίζει προστιθεμένη αξία για τους φιλοξενούμενους στις  συνεργαζόμενες μονάδες.


www.spyrouphiloxenia.com/gr/           
www.skopelosholidays.biz/el













Κοινοποίηση