Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο "Πρωτέας" σώζει για άλλη μια φορά την κατάσταση στα νησιά

Με το Ε/Γ Ο/Γ  ΠΡΩΤΕΥΣ εξυπηρετούνται πλέον εδώ και μέρες οι κάτοικοι των Σποράδων, λόγω μεγάλης ζημιάς που υπέστη το φλαινγκ ντόλφιν "Ερατώ" (αναφορά). Σε ένα 2λεπτο ρεπορτάζ του ASTRA TV, o πλοίαρχος Γιώργος Αντωνίου διαβεβαιώνει το κοινό ότι η ΑΝΕΣ κάνει τα πάντα ώστε να μην αποκοπούν τελείως τα νησιά με την χερσαία Ελλάδα.


πηγή: SKOPELOS TV.COM
Κοινοποίηση

4 σχόλια:

  1. Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να με σώζουν, να πληρώνω και μου παρέχονται υπηρεσίες του 1970!
    Προφανώς και το πλοίο που παραμένει εξυπηρετεί τη γραμμή με κάθε δυνατό τρόπο όπως έγινε αντίστοιχα και πέρσυ με το express Skiathos της Hellenic seaways!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σήμερα από την Αλοννησο πήγα στην Αθήνα για γιατρούς σε τεσσεράμισι ώρες!!!! Και μόνο με 34 ευρώ!!!Ο Πρωτέας μπήκε μέσα στο λιμάνι της Αλοννήσου και μας πήρε γιατί δεν γινόταν να δέσει έξω. Ποιο άλλο πλοίο από τον καιρό του Παπαδιαμάντη τολμά
    να μπει στο παλιό λιμάνι? Φάτε τα τα καινούργια σας καράβια !!!! είμαι ευγνώμων γιατί βλέπουμε ότι κάνει κάθε προσπάθεια να εξυπηρετεί και προς Βόλο και προς Αθήνα ο Πρωτέας και πέρσι δε μας άφησε που είχαμε αποκλειστεί και δε θρηνήσαμε θύματα αφού κατάφερε και μας έφερε τα μηχανήματα αποχιονισμουυ και πυροσβέστες! Οι τουαλέτες του Πρωτέα λάμπουν !!! Γιατί λοιπόν μας γυρίζει στο 1970? Τέτοια πλοία θέλουμε στις Σποράδες , φθηνά και εξυπηρετικά,όχι σα το Εξπρες Σκιάθος που κάθε μέρα από τις 18.30 είναι στο Βόλο αραγμένο και το Σάββατο είχε ρεπό. Τα παληκάρια του Πρωτέα με το πρωτοπαλίκαρο τον καπετάνιο του ταξιδεύουν μέχρι αργά το βράδυ τις άγριες νύχτες του χειμώνα!!!!! Γι'αυτο λοιπόν βουλώστε το γιατί αν κάνει πως φεύγει από τα νησιά μας θα τραβάμε να μη πω τι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ πολύ τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν η να κάνουν αντίλογο σε σχόλιο να μην χρησιμοποιούν κάθε είδους ύβρεις. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ALLE RETOUR ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΑΤΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟ CAT NA ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΑΤΩ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΚ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!!! ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ . Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.