Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Επισκευή και συντήρηση φωτιστικών σωμάτων στο Λουτράκι Σκοπέλου / Δήμος Σκοπέλου

Σε συνολική συντήρηση των φωτιστικών σωμάτων στο λιμάνι του Λουτρακίου Σκοπέλου προχωρά, μέσω του Λιμενικού  Ταμείου Σκοπέλου, ο Δήμος Σκοπέλου. Εδώ και περίπου μια εβδομάδα  έχει ξεκινήσει  η συντήρηση του υπάρχοντος φωτισμού με επισκευή στα υφιστάμενα φωτιστικά σώματα του λιμανιού με ενίσχυση ή με προσθήκη φωτισμού όπου χρειάζεται.
Το έργο θα ολοκληρωθεί με τη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού στον επαρχιακό δρόμο, από το ύψος της περιοχής "Βίγλα" (Κολωνάκι) ως τη παραλία Λουτρακίου.
 Όπως είναι γνωστό στο Λουτράκι θα γίνουν ακόμα 2 έργα ανάπλασης: ο ηλεκτροφωτισμός του δρόμου προς τη περιοχή "Κατακαλού" και η ασφαλτόστρωση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού. Και  τα δύο αυτά έργα  βρίσκονται στη διαδικασία της δημοπράτησης.


Εκτός των παραπάνω στο άμεσο μέλλον έχουν δρομολογηθεί να γίνουν:

 α) επισκευή του κρηπιδώματος στο λιμάνι ( από κάτω έχει πάθει μία σχετική σπηλαίωση στο σημείο που δένουν τα καράβια)

β) τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος για τους πεζούς από το ύψος περίπου του Λιμενικού Σταθμού μέχρι την ψαροταβέρνα - εστιατόριο "FLISVOS"

γ)  τοποθέτηση σκίαστρου για τα ΤΑΧΙ

δ) εργασίες στήριξης οδοστρώματος στα σημεία της ψαροταβέρνας - εστιατορίου "FLISVOS" & απέναντι από το κεντρικό λιμάνι (ενοικιαζόμενα δωμάτια, προς "Κατακαλού")

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρ. Βασιλούδης σε επικοινωνία μας, μεταξύ άλλων τόνισε:  << ... γίνονται προσπάθειες να αναβαθμιστεί και να καλυτερεύσει εμφανισιακά η εικόνα του Λουτρακίου από αυτή την Λιμενική Επιτροπή και Δημοτική Αρχή, περισσότερο από παλαιότερα >>.






Κοινοποίηση