Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της βασιλόπιτας στη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας Σκοπέλου

Η Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας Σκοπέλου, σήμερα 21 Ιανουαρίου 2018 έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα της. Αρκετοί δημότες έδωσαν το παρών ακούγοντας τον πρόεδρο της Κοινότητας να δίνει τις ευχές του για μία καλή και δημιουργική χρονιά. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης ο οποίος στην επτάλεπτη ομιλία του, είπε μεταξύ άλλων:
<< Οφείλω να ζητήσω από σας μία μεγάλη συγνώμη. Μία συγνώμη για το χάλι με το νερό  που είχαμε το προηγούμενο καλοκαίρι. Ελπίζουμε τη νέα χρονιά να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα διότι από τώρα μαζί με την ΔΕΥΑ προτοιμαζόμαστε ώστε να μην υπάρξουν πάλι τα ίδια προβλήματα >>(Ακούστε ολόκληρη την ομιλία παρακάτω).
Τον κ. Βασιλούδη στη κοπή της πίτας πλαισίωσαν οι δύο αντιδήμαρχοι κα. Μάχη Κλωνάρη και η κα. Αθηνά Ντάκη-Αρκομάνη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των παραπάνω, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Δ.Τσουκαλάς - Σ.Καρβέλη



Το τυχερό φλουρί σε όποιον έπεφτε, ο Δήμος θα έδινε ένα αγγείο από τη συλλογή του Νίκου Ρόδιου "Ρόδιος Κεραμικά", ενώ έδωσε και ο πρόεδρος Δημήτρης Τσουκαλάς εκ μέρους της Κοινότητας, χρηματικό ποσό των (50) πενήντα ευρώ. Το φλουρί δεν έπεσε σε κανέναν ( ήταν στα πρώτα κομμάτια της Κοινότητας) και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας Σπυριδούλα Καρβέλη, πρότεινε τα πενήντα ευρώ να δοθούν στον Πολιτιστικό Σύλλογο όπως κι΄έγινε.




                                                                   






                                                                   Ομιλία


                                                               Φωτορεπορτάζ
Χέρι χέρι Πρόεδρος και Δήμαρχος κόβουν την πίτα
Μ.Κλωνάρη - Α.Φωτόπουλος




Κοινοποίηση