Διαφημίσεις

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Το cafe-snack bar "Μονόγραμμα" έχει την δική του ξεχωριστή φιλοσοφία / Γλώσσα Σκοπέλου

Λίγα μέτρα πιο πέρα από την κεντρική πλατεία της Γλώσσας Σκοπέλου, βρίσκεται το cafe - snack bar "Mονόγραμμα".

Οι ιδιοκτήτες του έχουν δημιουργήσει έναν καλόγουστο και ζεστό χώρο, γεμάτο χρώματα που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Βάσει αυτών, προτρέπει τον επισκέπτη να γίνει το στέκι του, χειμώνα η καλοκαίρι. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες το "Μονόγραμμα" γίνεται πόλος έλξης αφού εκτυλίσσονται συχνά, ζωντανές ελληνικές βραδιές, που ζωντανεύουν αναμνήσεις άλλων εποχών.

Εξαιρετικά κρύα η ζεστά πιάτα, ποικιλία από πλούσιους μεζέδες, μπύρα, τσίπουρο, ούζο, διάφορα ποτά η κοκτέιλ είναι μερικά από αυτά που μπορεί κανείς να απολαύσει. Φυσικά δεν λείπουν οι διάφοροι τύποι - ποικιλίες καφέδων όπως π.χ. espresso, cappuccino, ζεστή σοκολάτα.

 Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε στο "Μονόγραμμα" σε χαμηλές τιμές και πάντα με άψογη φιλική εξυπηρέτηση!Το cafe-snack bar "Μονόγραμμα" έχει την δική του ξεχωριστή φιλοσοφία!"Μονόγραμμα"  cafe - snack bar

           Γλώσσα Σκοπέλου
            τηλ: 24240 331101 σχόλιο:

ΑΣΠΑΣΙΑ είπε...

Πραγματικά έχει το δικό του μοναδικό "χρώμα" νοιώθει κανείς ζεστασιά και οικεία στο χώρο, επιτυχία των ανθρώπων που το δημιούργησαν. Καλές Γιορτές με υγεία, χαρά & επιτυχίες!!!