Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού / Σποράδες


Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΜΥ. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και θα συνοδεύονται κατά τόπους ίσως και από χαλαζοπτώσεις με πολύ ισχυρούς ανέμους. Το κύμα κακοκαιρίας στις Σποράδες ξεκινάει από σήμερα 15/11,σύμφωνα με εκτιμήσεις θα είναι κατά διαστήματα έντονο μέχρι και την Παρασκευή 17/11. Συνιστάται μεγάλη προσοχή και όχι άσκοπες μετακινήσεις κατά την διάρκεια των φαινομένων.


Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Την Τετάρτη (15-11-2017), το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία. Τη νύχτα οι Σποράδες και η Εύβοια και πιθανόν κατά διαστήματα και οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

2. Την Πέμπτη (16-11-2017), κατά διαστήματα το Ιόνιο, όλα τα ηπειρωτικά, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι δυτικές Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.

3. Την Παρασκευή (17-11-2017), πιθανόν η ήπειρος μέχρι το πρωί. Το Ιόνιο, (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας),οι Σποράδες, η Εύβοια, οι Κυκλάδες, η δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά εκτός της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση