Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

<< Έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά...>> Ευάγγελος Τσουκαλάς (Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΣ)

Μία δίωρη σύσκεψη έγινε χθες το απόγευμα στη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας Σκοπέλου,για το πρόβλημα της διακοπής ύδρευσης που έχει δημιουργηθεί φέτος το τελευταίο διάστημα στο χωριό.

Στη σύσκεψη αυτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης,η Αντιδήμαρχος κ. Αθηνά Ντάκη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Βαφίνης,Νικόλαος Τριανταφύλλου και ο Ευάγγελος Τσουκαλάς, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκοπέλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δημήτριος Τσουκαλάς,ο Αντιπρόεδρος Αγάλος Φωτόπουλος και η Κοινοτική Σύμβουλος Αλεξάνδρα Kαλιανού-Σταματίου. Τέλος παρέστη και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΣ, Αντώνης Κισμιτζής.

Η όλη συζήτηση επικεντρώθηκε στο μείζον πρόβλημα,εν μέσω αυξημένης τουριστικής κίνησης στο χωριό της Γλώσσας, δηλαδή στην μη επάρκεια του δικτύου ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των δημοτών,των καταστημάτων και των επισκεπτών. Εξετάστηκαν όλες οι εκδοχές αντιμετώπισης και στο τέλος πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσουν σε ολιγόωρες διακοπές ύδρευσης όλου του χωριού δύο φορές την μέρα (εδώ). Το πρόβλημα (απ΄ότι φάνηκε), εντοπίστηκε στο ότι υπάρχει πολύ αυξημένη κίνηση αυτή την περίοδο στη περιοχή από άλλες χρονιές και δεύτερο και σημαντικότερο  στην ασύστολη σπατάλη νερού από τους δημότες. Και εννοούμε τους κήπους αλλά και το καθημερινό πλύσιμο των αυλών και δρόμων έξω από τα σπίτια.

Στη παρακάτω ολιγόλεπτη συνέντευξη (βίντεο), ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Ευάγγελος Τσουκαλάς τονίζει, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά:  << ...να μην ποτίζουν τα βράχια οι νοικοκυρές... αυτό δεν είναι καθαριότητα, είναι σπατάλη >>.




                                                 *πατήστε κάτω δεξιά το γρανάζι και επιλέξτε την ανώτερη τιμή για ακόμα καλύτερη εικόνα
Κοινοποίηση