Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ο Σκιαθίτης Γιώργος Αγγελόπουλος ο μεγάλος νικητής του SURVIVOR 2017

O μεγάλος νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης SURVIVOR 2017 με έπαθλο 100.000 ευρώ, αναδείχτηκε ο Σκιαθίτης Γιώργος Αγγελόπουλος. "Νικητής του Survivor είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος", φώναξε δυνατά ο επιτυχημένος παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και όλο το στάδιο "σείστηκε". Μικροί, μεγάλοι αλλά και όλοι οι συμπαίκτες και "αντίπαλοι" στο παιχνίδι, έσπευσαν να αγκαλιάσουν και να συγχαρούν τον μεγάλο νικητή του τελικού του Survivor, ενώ ο ίδιος τα είχε χαμένα στη κυριολεξία, εμφανώς συγκινημένος αλλά και δικαιωμένος.

Ο Ντάνος είναι ένα Survivor από μόνος του και δικαίως κέρδισε τον πολυπόθητο έπαθλο από τον επίσης πολύ δυνατό και άξιο αντίπαλο (Μαχητές) από την Κύπρο, Μάριο Ιωαννίδη.
Από την αρχή του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να ξεχωρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης και να κερδίσει τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού. Κατάφερε πέντε μήνες, να φέρει εις πέρας όλα τα αγωνίσματα, να… πολεμήσει με την πείνα, τις καιρικές συνθήκες, τη μοναξιά, την αρχική απόρριψη... από τους άγνωστους συμπαίκτες του. Οι απίστευτες επιδόσεις του στα αγωνίσματα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και το φανατικό κοινό του Survivor. Συγχαρητήρια Ντάνο!






                                        "Νικητής του Survivor είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος"







Κοινοποίηση