Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Στον ΠΑΟΚ ο ταλαντούχος Γιώργος Μπάλλας

Ένα πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιρικό ταλέντο, έκλεισε η ομάδα του ΠΑΟΚ. Αναφερόμαστε στον 16χρονο Βολιώτη Γιώργο Μπάλλα, με καταγωγή από την Γλώσσα Σκοπέλου. Οι γνώστες του ποδοσφαιρικού χώρου τον θεωρούν ως ένα παίκτη ευφυέστατο, ταχύτατο και δεινό σκόρερ όταν του το επιτρέπουν οι κατάλληλες συνθήκες, αφού μπορεί άνετα να παίξει ως καθαρόαιμος επιθετικός αλλά και περιφερειακά έξω από την περιοχή.
Τα "λαγωνικά" του ΠΑΟΚ τον είχαν σε στενή παρακολούθηση και πριν λίγες μέρες τον έντυσαν με τα ασπρόμαυρα χρώματα της ομάδας. Μέχρι πρότινος έπαιζε στον Α.Σ. Βόλου Μαγνησιακό.

Η ανακοίνωση της πρώην ομάδας του έχει ως εξής:
<<  Ο Α.Σ. Βόλου Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία κλείστηκε σήμερα σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων των δύο συλλόγων.
 Η διοίκηση του Μαγνησιακού εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίηση της, για την επίτευξη αυτής της μεταγραφής, το τυπικό μέρος της οποίας θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, οπότε θα μπουν και οι υπογραφές.
 Ο Γιώργος Μπάλλας ανήκει ήδη στο δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θεωρείται από τους πολύ σημαντικούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα επενδύσει ομάδα της Θεσσαλονίκης.
 Ο Γιώργος Μπάλλας γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 2001 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έφτασε να μεταγραφεί σε μια από τις κορυφαίες ΠΑΕ της χώρας.
 Στην περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα του Μαγνησιακού, έχοντας συμμετοχή σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας, μια στο Κύπελλο ΕΠΣΘ και πέτυχε 11 γκολ.
 Ο Γιώργος Μπάλλας υπήρξε βασικό στέλεχος όλων των τμημάτων των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την οποία την περίοδο που ολοκληρώθηκε πέτυχε τρία τέρματα. Διακρίνεται για την ποδοσφαιρική ευφυΐα του, την ταχύτητά του και την άνεση στα τελειώματα. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και περιφερειακά έξω από την περιοχή >>.

Ο Γιώργος Μπάλλας πανευτυχής για αυτή τη σπουδαία μεταγραφή δήλωσε:
<< Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα του Μαγνησιακού, η οποία μου έδωσε όλα τα φόντα να φτάσω σε ένα τέτοιο υψηλό αθλητικό επίπεδο, ώστε να μπορώ να διεκδικήσω τη μεταγραφή μου σε μία τεράστια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα αυτό, έπαιξε ο προπονητής της ομάδας κ. Βασίλης Πανόπουλος, ο οποίος με βοήθησε να εξελιχθώ και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα, όπως ευχαριστώ και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Γκουγκουλιά, που βρέθηκε δίπλα μου ως την τελευταία στιγμή, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, η οποία περισσότερο από όλους στήριξε την προσπάθειά μου όλα αυτά τα χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να δικαιώσω όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου, στην μεγάλη προσπάθεια να αγγίξω το όνειρό μου >>.

* Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία,να λάμψει ακόμα περισσότερο το ταλέντο του και να τον δούμε μελλοντικά και σε ακόμα μεγαλύτερες διεθνείς ομάδες!


Κοινοποίηση