Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Φιλοξενεία παιδιών της «Κιβωτό του Κόσμου» από την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση προσκάλεσε παιδάκια από την «Κιβωτό του Κόσμου» (μη κυβερνητική οργάνωση) για το διάστημα από 8 έως 12 Ιουλίου 2017. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν από ξενοδοχεία – μέλη του διοικητικού της συμβουλίου και επαγγελματίες του τουριστικού προϊόντος του νησιού.

Κατά την παραμονή τους στη Σκόπελο οργανώθηκαν μπάνια στη θάλασσα, συναντήσεις και παιχνίδια με προσκόπους, βόλτες με καραβάκια, καθώς και βόλτες στο χωριό με κεράσματα λουκουμάδων, γνωριμία με παραδοσιακά εδέσματα της Σκοπέλου, προβολή της ταινίας «Mamma Mia», με αποκορύφωμα την αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Λουτράκι.
Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με πολλές δράσεις στο καταπράσινο νησί μας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του νησιού μας, όλους τους επαγγελματίες που βοήθησαν στη διοργάνωση της επιτυχούς φιλοξενίας, ιδιαιτέρως δε επιθυμεί να ευχαριστήσει τα στελέχη και τη διοίκηση των παρακάτω επιχειρήσεων:

1.- Για τη διαμονή και σίτιση των παιδιών τα ξενοδοχεία Delphi Hotel, Skopelos Village Hotel και Sunrise Hotel.

2.- Για τη σίτιση των παιδιών το ξενοδοχείο «Adrina Hotel», τα εστιατόρια «Γιαλός» και «Σουβλάκι» στη Σκόπελο, το φούρνο «Κοχύλη» και το σούπερ μάρκετ «Προβιάς» στη Σκόπελο, «Καπετάν Σπύρος» στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου, «Φλοίσβος» στο Λουτράκι Σκοπέλου και «Πλατεία» στη Γλώσσα Σκοπέλου, το εστιατόριο «Η Πλατεία» στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου, το ουζερί «ο Τάσος» στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου και το σνακ – μπαρ «aqua marine» στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου.

3.- Για τη θαλάσσια εκδρομή των παιδιών με το σκάφος «Πλανήτης» το Αλόννησος Travel.

4.- Για τις μεταφορές των παιδιών μέσα στο νησί της Σκοπέλου το πρακτορείο «Michalis Tours».

5.- Για την απασχόληση των παιδιών με δημιουργικό παιχνίδι το σύλλογο 1ων Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου.

6.- Για το φωτογραφικό υλικό και τη λήψη βίντεο των δραστηριοτήτων των παιδιών την εταιρεία «Σκόπελος TV».

7.- Για την προβολή και παρακολούθηση της ταινίας «Mamma Mia» τον Δήμο Σκοπέλου και τους φίλους του κινηματογράφου «Ορφέας».

8.- Για την εκμάθηση χορού στα παιδιά τον κ. Χρήστο Παλαιολόγου.

9.- Για τα αναμνηστικά μπλουζάκια που δόθηκαν στα παιδιά την εταιρία «Fun Promotion».

                                             Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.










Κοινοποίηση