Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Οι διακοπές ύδρευσης συνεχίζονται... / Γλώσσα Σκοπέλου

Οι διακοπές ύδρευσης σε Γλώσσα συνεχίζονται ακάθεκτες εδώ και μία βδομάδα περίπου. Ακούσαμε για τρεις αντλίες, που στέλνουν νερό από γεωτρήσεις, χαλασμένες... για επισκευές και λύση, αλλά μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές,τίποτα. Φυσικό αποτέλεσμα, να έχουν αγανακτήσει πλέον οι κάτοικοι,οι επαγγελματίες και οι επισκέπτες της περιοχής. Ρωτήσαμε τον Δήμαρχο κ. Βασιλούδη πριν λίγες μέρες για το πρόβλημα των 6ωρων διακοπών (ανά περιοχές) και μας απάντησε ότι θα λυθεί κατά μεγάλη πιθανότητα την επόμενη μέρα. Το μεγάλο πρόβλημα όμως παραμένει... Και όλα αυτά εν έτη 2017.
Και στο Νέο Κλήμα όμως εδώ και δύο μέρες υπάρχει διακοπή νερού. Εκεί δημιουργήθηκε άλλο πρόβλημα όπως χαρακτηριστικά με δύο αναρτήσεις σε γνωστό media, αναφέρει ένας κάτοικος :

1η ανάρτηση

<< ΔΕΥΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Πριν δύο περίπου μήνες πλησίον του επαρχ.δρόμου, η ΔΕΥΑ Σκοπέλου, φρόντισε να κατασκευάσει ένα έργο σωτηρίας για τον οικισμό ΕΛΗΟΣ. Θα τοποθετήσει δύο διακόπτες στον κεντρικό αγωγό ούτως ώστε από τότε και στο εξής να μήν γίνεται ολοκληρωτική διακοπή νερού στο Χωριό από τυχόν μικροζημιές. Το εργάκι εκτελέστηκε αλλά αφέθηκε στο έλεος του Θεού η αποκατάστασή του με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν τα χώματα και τα αποτελέσματα δέστε τα στο video και τις φωτο. Αυτά είναι τα έργα, τα οποία πληρώνει ο Ελληνικός Λαός και θα κληθεί να πληρώσει ο φτωχός κοσμάκης του Χωριού τα εκατοντάδες κυβικά νερού που χύθηκαν στη θάλασσα. Κατά τα άλλα οι ανακοινώσεις πάνε και έρχονται για την Γλώσσα και το Λουτράκι, για να μην γίνεται σπατάλη πόσιμου νερού γιατί δεν επαρκεί.Εν τω μεταξύ το Χωριό, εν μέσω τουριστικής περιόδου, παραμένει από το πρωί χωρίς νερό.Οι μόνοι που δεν φταίνε οι υπάλληλοι.Κάνουν ότι τους λένε >>.

Βούλγαρης Αριστείδης


2η ανάρτηση

<< ΔΕΥΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ(ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ).ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΛΗΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΔΕΥΑΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΛΛΑ 200 ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΤΩΧΕ ΚΑΤΟΙΚΕ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΚΥΡΙΕ ΚΕΣΜΕΤΖΗ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ.ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ,ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΑΠΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ; ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ >>

ΑΡΙΣΤ.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Κοινοποίηση