Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Προβολή της Γαστρονομίας του Βόλου και του Πηλίου στις Η.Π.Α. , διοργάνωσε η «Spyrou Philoxenia»

Η Γαστρονομία του Βόλου και του Πηλίου σε τηλεοπτική μετάδοση στις Η.Π.Α. στο «The Cooking Odyssey» από το Media Trip που διοργάνωσε η «Spyrou Philoxenia»

Η γαστρονομία και η κουζίνα του Βόλου και του Πηλίου θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση των ΗΠΑ τη φετινή χρονιά. Οι περιοχές θα προβληθούν μέσα από τη μαγειρική εκπομπή «The Cooking Odyssey» η οποία επικεντρώνεται στη Μεσόγειο και μεταδίδεται στα δημόσια τηλεοπτικά δίκτυα του PBS και της Create TV, εκπέμποντας σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλη την Αμερική.


Το γύρισμα του επεισοδίου το οποίο είναι αφιερωμένο στο Βόλο και το Πήλιο πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2017 σε διάφορες τοποθεσίες στην ευρύτερη περιοχή, και διοργανώθηκε από την εταιρία διαχείρισης καταλυμάτων «Spyrou Philoxenia». Τα γυρίσματα έγιναν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και ιδιωτικές βίλες, συμπεριλαμβανομένων των Kritsa Gastronomy Hotel  στην Πορταριά, του Iris Guesthouse και του Aleka’s House στην Τσαγκαράδα, του Villa Alkistis Myth & Magic στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας και του Lepi στο Βόλο. Εκτός της μαγειρικής, το επεισόδιο επίσης θα προβάλλει υπαίθριες δραστηριότητες για τις οποίες είναι γνωστή η ευρεία περιοχή όπως πεζοπορία και ιππασία, καθώς και χαρακτηριστικά πολιτιστικά αξιοθέατα όπως εκκλησίες και μουσεία.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που συνέβαλα στην προσπάθεια αναγνώρισης και προβολής της εξαιρετικής γαστρονομίας του Βόλου και του Πηλίου στην αμερικανική αγορά», δήλωσε ο κος Ιωάννης Γρηγόρας  – Deputy Manager – Sales & Marketing  της Spyrou Philoxenia. «Πιστεύω ότι η περιοχή έχει να επιδείξει μία από τις κορυφαίες κουζίνες της Μεσογείου. Εκτός των παραδοσιακών πιάτων τα οποία δημιουργούνται από φρέσκα υλικά του τόπου, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της περιοχής περνούν ώρες απολαμβάνοντας δροσιστικούς μεζέδες και τσίπουρο στα φημισμένα «Τσιπουράδικα». Με πολλά συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στην περιοχή, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι μπορούν να περιμένουν πολλά περισσότερα από τη φυσική ομορφιά, τα ορεινά δάση, τα μονοπάτια για πεζοπορία, τις εξωτερικές δραστηριότητες και τα κρυστάλλινα νερά για τα οποία είναι γνωστή η Μαγνησία. Μπορούν να περιμένουν και τα καλύτερα ελληνικά φαγητά και ποτά», κατέληξε.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο του «Cooking Odyssey» που εστιάζει στο Πήλιο και τον Βόλο θα προβληθεί για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2017, και σε συνεχείς επαναλήψεις το επόμενο διάστημα, ενώ αναμεταδόσεις πρόκειται να γίνουν και στην επόμενη τριετία. Τα δημόσια δίκτυα εκπομπής της PBS και της Create TV έχουν απήχηση σε εκατομμύρια νοικοκυριά στην Αμερική και συγκεντρώνουν από τα υψηλότερα ποσοστά ακροαματικότητας του κοινού.
Λειτουργώντας αυτή τη στιγμή 5 καταλύματα στη Σκόπελο, πέραν της διαχείρισης κρατήσεων και πωλήσεων για επιπλέον ακίνητα, η εταιρία επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με νέες συνεργασίες που ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμενα μέλη της «Spyrou Philoxenia» είναι τα ξενοδοχεία «Kaimak Inn» στο Καιμακτσαλάν στη Κεντρική Μακεδονία, τα ξενοδοχεία Πηλίου Μαγνησίας «Chania Hotel», «Chania Palace», «Aglaida Hotel & Apartments», και ο ξενώνας «Iris Guesthouse», το «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» και το «Nymfasia Arcadia Resort» στην Αρκαδία Πελοποννήσου, το «Hotel Agnanti» στην Αλόννησο, το «Panorama Studios» στη Σκόπελο, τα «Ionian Beach Villas» στην Κυλλήνη Πελοποννήσου, «Τα σπιτάκια της Ιφιγένειας» στην Ορεινή Ναυπακτία και το «Hotel Dovra» στα Ζαγοροχώρια της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη «Spyrou Philoxenia», παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.spyrouphiloxenia.com, ενώ για μία απευθείας επικοινωνία με τους εκπροσώπους μας για περαιτέρω πληροφορίες, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@spyrouphiloxenia.com, ή το τηλέφωνο +30 210 691 9111.

Κοινοποίηση