Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Βασικός τουριστικός προορισμός οι Βόρειες Σποράδες - Σύνδεση με Θεσσαλονίκη

  Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης με τα νησιά των Βορείων Σποράδων, θα συνεχιστεί και φέτος,από την 1η Ιουνίου. Τα δρομολόγια θα εκτελεί το << Flyingcat 4 >>  της "HellenicSeaways", τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και 10/9/2017.

Πέρυσι (2016) με το ταχύπλοο ταξίδεψαν πάνω από 22.000 από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τις Βόρειες Σποράδες και αντίστροφα. Οι πληρότητες ήταν πάρα πολύ υψηλές που σε μερικές περιπτώσεις είχαν φθάσει και το 100%, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η εταιρεία. Δηλαδή με λίγα λόγια ήταν μία άκρως πετυχημένη καλοκαιρινή σαιζόν.

Η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Βόρειων Σποράδων, όπως εκτιμούν οι φορείς, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι των 3 νησιών, θα ενισχύσει και φέτος κατά πολύ την τουριστική κίνηση κυρίως με τουρίστες από την Βόρεια Ελλάδα. Η απευθείας σύνδεση με Θεσσαλονίκη θεωρείται κομβικής σημασίας, διότι η βόρεια Ελλάδα είναι πύλη εισόδου των τουριστών από τις Βαλκανικές χώρες, κυρίως από τα Σκόπια,την Σερβία,την Βουλγαρία και την Ρουμανία,οι οποίοι φθάνουν στην χώρα μας οδικώς και επιθυμούν να επισκεφτούν τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο για τις θερινές τους διακοπές.

Το ταχύπλοο << Flyingcat 4>> είναι ένα μεγάλο σκάφος χωρητικότητας 440 επιβατών και ταυτόχρονα ένα υπερσύγχρονο επιβατηγό το οποίο μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι και 40 κόμβους και θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τα νησιά σε λιγότερο από τρεις ώρες.
H τιμή του εισιτηρίου θα είναι 59 ευρώ (περίπου) το άτομο ανά διαδρομή, ενώ θα ισχύουν όπως και πέρσι οι προσφορές της Cosmote. Η γρήγορη και σχετικά οικονομική μετάβαση από τη συμπρωτεύουσα, ξαναφέρνει στο προσκήνιο την Σκιάθο - Σκόπελο και Αλόννησο,  ως βασικό τουριστικό προορισμό για τη Βόρεια Ελλάδα!

Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες και τιμές των δρομολογίων, μπορείτε να τις πάρετε από τα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία.
Κοινοποίηση