Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Συμμετοχή της Σκοπέλου στα «Ποιοτικά προϊόντα της Μαγνησιακής γης»

Η Σκόπελος συμμετείχε σήμερα  Κυριακή 28 Μαΐου 2017 με τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό της Γλώσσας «Η Γλωσσιώτισσα», σε μία εκδήλωση στην παραλία του Βόλου (πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου).
Διοργανώθηκε από τον φορέα πολιτισμού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «ΙΩΛΚΟΣ και το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- καταναλώνουμε ότι παράγουμε».

Η εκδήλωση είχε τίτλο «Ποιοτικά προϊόντα της Μαγνησιακής γης» και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των θεματικών δράσεων και εκδηλώσεων με τίτλο:
«Μάγνητες και ο πολιτισμός των γεύσεων» και σκοπό είχε, να κάνει γνωστό στο κοινό που επισκέφθηκε τα περίπτερα, τις δράσεις, τα προϊόντα και τους παραδοσιακούς τρόπους προετοιμασίας και κατασκευής των προϊόντων τους.

Εκτός του  Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού της Γλώσσας  «Η Γλωσσιώτισσα» άλλοι 8 συνεταιρισμοί από την Μαγνησία συμμετείχαν:  Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς, Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Πορταριάς, Αγροτικός Συνεταιρισμός Ανηλίου – Ομάδα Γυναικών «Ανηλιώτικα τ’ αλλιώτικα», Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Πτελεού «Φτελιά», Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Ιωλκού «Το ρόδι», Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικερίου Νοτίου Πηλίου, Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Δ.Δ. Σέσκλου «Το Φτάσμα» και Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Βυζίτσας Πηλίου «Εσπερίδες».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αθηνά Ντάκη και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, Μαίρη Διαμάντη.




Φωτογραφικό υλικό: Αθηνά Ντάκη






Κοινοποίηση