Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Δράση των σχολείων της Γλώσσας Σκοπέλου στο Let's Do It Greece 2017

Από τη Δευτέρα 27/3, σε πάνω από 1.400 σχολεία της χώρας, δίνεται το εναρκτήριο λάκτισμα για την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εκστρατεία Let's Do It Greece 2017. Όπως και στη ζωή, έτσι και σε αυτή την Εκστρατεία, τα πάντα ξεκινούν από την Παιδεία!

Ανταποκρινόμενη η Σκόπελος στο κάλεσμα αυτό και συγκεκριμένα στη Γλώσσα, οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου από το πρωί σήμερα 28/3,με γάντια και σακούλες που είχε μεριμνήσει ο Δήμος να έχουν, ξεχύθηκαν στα σοκάκια του χωριού μαζεύοντας κάθε πράγμα που μολύνει το περιβάλλον.Το ίδιο συνέβη και στο Λουτράκι με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.Την επίβλεψη και καθοδήγηση αυτής της εκστρατείας είχαν αναλάβει οι εκπαιδευτικοί των σχολείων ενώ παρών ήταν και η Αντιδήμαρχος Αθηνά Ντάκη μαζί με την Κοινοτική Δημοτική Σύμβουλο Γλώσσας Αλεξάνδρα Καλιανού.
Τα είδη για το καθαρισμό όπως και τα αναψυκτικά-νερά που δόθηκαν στους μαθητές ήταν προσφορά από τον Δήμο Σκοπέλου.Το πρόγραμμα στη Σκόπελο θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και σε άλλα σημεία του νησιού.



                                                                  Γλώσσα




                                                                 Λουτράκι











Κοινοποίηση