Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν.Κλήματος απαντά στην επιστολή του Ιωάννη Υδραίου

Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Κλήματος Σκοπέλου  κα Γεωργία Διαμάντου απαντά στο << κρυφά >>  της  επιστολής  του κυρίου Ιωάννη Υδραίου περί της κοπής των πεύκων, γύρω από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων.

<< Διάβασα με μεγάλη προσοχή και σεβασμό την επιστολή σας, δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, είναι η γνώμη σας και είναι σεβαστή. Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να απαντήσω σε κάτι που με θίγει πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν Πρόεδρο του χωριού που τόσο αγαπάτε.
Σας κοινοποιώ το απόσπασμα από το πρακτικό του συμβουλίου που έγινε με θέμα τα πεύκα της εκκλησιάς  γιατί θεωρό ότι τίποτε δεν γίνεται κρυφά με αριθμό απόφασης και ανάρτησης στον πίνακα της Κοινότητας. Σίγουρα τα πεύκα προσφέρουν μια ιδιαίτερη ομορφιά στο Ναό μας και κανείς δεν θέλει να κοπούν χωρίς λόγο .
Όπως θα διαβάσετε και στο απόσπασμα  εισηγούμαι να κοπούν τα δέντρα μόνο εάν γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες  και το κρίνουν αυτές, απαραίτητο. Θεωρώ ότι δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να το κρίνω εγώ αυτό.
Τελειώνοντας θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αφιερώσετε  λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και να δείτε το βίντεο του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20/02/2017 στο σημείο της ψηφοφορίας >>.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Κοινοποίηση