Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ένας φίλος της Γλώσσας "έφυγε"...

Δυστυχώς σήμερα τις πρωινές ώρες "έφυγε" από την επάρατο νόσο ένας φίλος της Σκοπέλου και ιδιαίτερα ερωτευμένος με την Γλώσσα. Αναφερόμαστε στον Antony Askew.
 Όποιος τον είχε γνωρίσει,τον είχε κάνει παρέα η είχε συνεργαστεί μαζί του,σίγουρα θα τον θυμάται για την πραότητα,την καλοσύνη και το κέφι του. Ήταν μέσα σε όλα... Στήριζε την κάθε εκδήλωση του νησιού και ιδιαίτερα της Γλώσσας με απαράμιλλο ζήλο και ζωντάνια. Είχε συνεργαστεί, με το Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας για το θέμα - ιδέα της ανακύκλωσης, ώστε να διαδοθεί και να εμπεδωθεί πρώτα από τους μαθητές και μετά από τους μεγάλους. Ακόμα ήταν εvεργό μέλος στο 1ο Gamphill Ελλάδος με έδρα την Σκόπελο (Το περιβόλι της Κέρης). Έμενε μόνιμα στη Γλώσσα εδώ και πολλά χρόνια αφού διατηρούσε σπίτι στη θέση Γιαλί. Εμείς ευχόμαστε καλό Παράδεισο στον αγαπητό μας φίλο.



Απόσπασμα από μία ομιλία του σε εκδήλωση με θέμα την ανακύκλωση (πατήστε μετά το 6:30 λεπτό)
                                                    *πατήστε κάτω δεξιά το γρανάζι και επιλέξτε την ανώτερη τιμή για ακόμα καλύτερη εικόνα
Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.