Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΗΓΙΝΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Την Σκόπελο των Βορείων Σποράδων θα επισκεφθεί, συν Θεώ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2017, με αφορμή την Πανήγυρη του Πολιούχου της Νήσου, Αγίου Ρηγίνου.
Κατά την φετινή Πανήγυρη, μάλιστα, προσεκλήθη επισήμως από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, προκειμένου να προεξάρχει στις Ιερές Ακολουθίες, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 24  Φεβρουαρίου 2017:
ώρα 7.00 μ.μ.  Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, συγχοροστατούντος και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου  2017:
ώρα 7.00 π.μ. Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, συλλειτουργούντος και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου.
Αμέσως μετά, θα λάβει χώρα η Ιερά Λιτανεία από το Μοναστήρι του Αγίου, έως τον Μητροπολιτικό Ι. Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στη Χώρα Σκοπέλου.



                                                     Από την Ιερά Λιτανεία του 2016


Κοινοποίηση