Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Πάλι πρόβλημα με το Flying Dolphin << Ερατώ >>

Οργισμένος (δεν έχει και άδικο) δείχνει να είναι ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Πρεβεζάνος για τα συνεχόμενα προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν στο Flying Dolphin  << Ερατώ >>, όπου εξυπηρετεί τα νησιά των Βορείων Σποράδων.
Για άλλη μια φορά το συγκεκριμένο Flying Dolphin έπαθε μηχανική βλάβη κατά το χθεσινό δρομολόγιο από την Αλόννησο προς το λιμάνι της Σκοπέλου... Σας παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό άρθρο από φιλική ιστοσελίδα:

Ο Δήμαρχος δράτωντας της ευκαιρίας πως σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο απουσίαζαν οι κ.κ. Φώτης Κοφινάς, και Γιάννης Σταματάς λόγω βλάβης του Ερατώ, τόνισε πως από τότε που δρομολογήθηκε το Flying Dolphin « Ερατώ » μόνο προβλήματα δημιουργεί.
Ο κ. Πρεβεζάνος είπε πως « όλοι θυμόμαστε πως όταν στην γραμμή ήταν το Flying Cat δεν υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας με το Βόλο. Αντίθετα το Ερατώ ήρθε, κατέβασε τις τιμές, αλλά αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις χειμερινές. Σήμερα λοιπόν ενώ έφυγε το πρωί από την Αλόννησο έμεινε λόγω μηχανικής βλάβης λίγο πριν τη Σκόπελο ».

Ιδιαίτερα οργισμένος ο δήμαρχος είπε πως ένα ολόκληρο μήνα δεν έχει κάνει πάνω από 4 – 5 δρομολόγια και όχι μόνο αυτό αλλά ενώ κατέβασε την τιμή του εισιτηρίου και «κατάφερε» να σταματήσει το Flying Cat (αφού οι επιβάτες το προτίμησαν λόγω χαμηλού κόστους) αύξησε το εισιτήριο από 1/1/2017 και το έφτασε με την επιστροφή στο ίδιο κόστος με το Flying Cat.
Τέλος πρότεινε μαζί με τους άλλους δημάρχους των νησιών να αποστείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Ναυτιλίας που να απαγορεύει την άδεια σε ταχύπλοα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο κ. Μανώλης Πασχάλης πρότεινε να ξανά έρθει στο τραπέζι της συζήτησης η λειτουργία Ναυτικής Εταιρείας από τα νησιά των Β. Σποράδων κάτι για το οποίο όπως τόνισε μπορεί να σταθεί, αφού υπάρχουν οι ανάλογες προοπτικές.


ρεπορτάζ: Νίκος Τζούμας
πηγή: skiathos life
Κοινοποίηση