Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Πάνω από πενήντα εκατοστά το χιόνι / Σκόπελος

Η σφοδρή χιονόπτωση που ξεκίνησε από χθες τα ξημερώματα, συνεχίστηκε καθ΄όλη την διάρκεια της νύχτας ώσπου το χιόνι σήμερα να έχει ξεπεράσει τα 50 εκατοστά,ίσως και περισσότερο σε πολλά σημεία του νησιού. Δεν υπάρχει (μέχρι στιγμής) οδική επικοινωνία από την Χώρα προς τις άλλες περιοχές (Νέο Κλήμα-Παλαιό Κλήμα-Γλώσσα-Λουτράκι) του νησιού. Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν συνεργεία του Δήμου με μηχανήματα και αργότερα με υδροφόρες αλλά και εθελοντές, να ανοίξουν το κεντρικό οδικό δίκτυο, όπως και τους δρόμους μέσα στο Νέο Κλήμα - Γλώσσα.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το χιόνι στην παραλία της Σκοπέλου έφτασε σχεδόν τα 60 εκατοστά όπως και στην παραλία του Λουτρακίου στα 15-20 εκατοστά. Σε πολλές περιοχές έχει ξεπεράσει και το ένα μέτρο φυσικά.Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο,η Αστυνομία επί ποδός για ότι χρειασθεί όπως και οι υπάλληλοι του Δήμου σε όλο το νησί.

Το σημερινό δρομολόγιο του "Πρωτέα" όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία,δεν θα εκτελεστεί λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά πολύ περισσότερο, επειδή είναι δύσκολη η μετάβαση επιβατών στα λιμάνια λόγω χιονιού.Ούτε και η Κυριακάτικη Λειτουργία δεν έγινε σήμερα στην ενορία της Γλώσσας...
Παρακαλούνται όλοι, για μια ακόμη φορά, να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις και ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή,να δείξουν οι ηλικιωμένοι.


                                                                   ΓΛΩΣΣΑ


                                                 ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ  (φωτό: Γεωργία Διαμάντου)














Κοινοποίηση