Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ο Δήμος Σκοπέλου έκοψε την Βασιλόπιτα του

Ανήμερα των Φώτων,μετά την καθιερωμένη τελετή Αγιασμού των υδάτων,έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας από το Δήμο Σκοπέλου, στο χώρο του Ξενία.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου, κ. Χρ. Βασιλούδης, ευχήθηκε στους Δημότες του για μια δημιουργική χρονιά,  με υγεία και δύναμη για όλους και τόνισε ότι << ο Δήμος Σκοπέλου, μετά το δύσκολο, εξαιτίας της θεομηνίας 2016, ξεκινά τη νέα χρονιά με αισιοδοξία χωρίς οφειλές προς τρίτους και με ένα φιλόδοξο τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο και θα προσπαθήσουμε όλοι να υλοποιηθεί >>.


Στη κοπή της Πίτας  έδωσαν το παρών οι Αντιδ/χοι  κυρίες Κλωνάρη και Ντάκη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, η Πρόεδρος της Δημ. Κοιν/τας  Σκοπέλου κ. Ελ. Κεφαλωνίτη,  μέλη  των Τοπικών Συμβουλίων Γλώσσας και Σκοπέλου, οι Διοικητές και εκπρόσωποι υπηρεσιών του νησιού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος καθώς και πολλοί Σκοπελίτες.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε ο πατήρ Νικόλαος Κασσανδριανός, παίρνοντας και το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί, το Βιβλίο της Μαρίκας Δελήτσικου-Παπαχρήστου << Η Παραδοσιακή Γυναικεία Φορεσιά της Σκοπέλου >>.
Το ίδιο βιβλίο δόθηκε και ως δώρο και στα 5 παιδιά που έπεσαν στη θάλασσα για να ¨πιάσουν¨το Σταυρό.


                                                                  Ο Δήμαρχος
και το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου σας εύχονται 

   ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ








Κοινοποίηση