Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Στον "Πρωτέα" η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Ιανουαρίου στο ΕΓ/ΟΓ  "Πρωτεύς" η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, με παρουσία στρατιωτικών, πολιτικών και τοπικών αρχών του Νομού Μαγνησίας.
Στην εκδήλωση τις ευχές τους έδωσαν ο Λιμενάρχης Βόλου Μ. Κανάλης ο οποίος τόνισε σε κάποιο σημείο  << να ανοιχτούν δρόμοι κατανόησης,συνεργασίας και αλληλεγγύης στους ναυτικούς και στους πολίτες που συνεργάζονται με τις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου >>.
Ακόμα ευχαρίστησε τα ΜΜΕ κι έδωσε τις θερμότερες ευχές του στο προσωπικό του Λιμεναρχείου, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «υπερέβαλλε εαυτόν και αντεπεξήλθε σε ότι θέμα ανέκυψε >>.
Με την σειρά του ο καπετάνιος του "Πρωτέα" κ. Γιώργος Αντωνίου ευχήθηκε καλές θάλασσες σ΄ όλους τους ναυτικούς με υγεία.

Στο ίδιο πνεύμα κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις πολιτικών και αυτοδιοικητικών φορέων του νομού οι οποίοι δήλωσαν μεταξύ άλλων: << υγεία και δύναμη σε όλους για να μπορέσουμε να σηκώσουμε ψηλά την χώρα μας. Είναι δύσκολη χρονιά αυτή που περάσαμε και δύσκολα αυτά που έρχονται, οπότε χρειάζεται ενότητα. Να φωτίσει ο Θεός τις πολιτικές ηγεσίες να βρουν κοινό παρονομαστή συνεννόησης προς όφελος του λαού και να φωτίσει τους ανθρώπους να κρίνουν χωρίς κόπο και πάθος, χωρίς θυμό και να κοιτάξουν το συμφέρον των οικογενειών τους >>.








Κοινοποίηση