Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Χιονιάς του 1956!

Δυστυχώς το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε και το νησί της Σκοπέλου από την Δευτέρα (9/1) το βράδυ έως την Τρίτη το απόγευμα,έμελλε να είναι καταστροφικό.
Συγκεκριμένα η σφοδρή 24ωρη χιονόπτωση σε συνδυασμό με τους θυελλώδης ανέμους,δημιούργησαν τεράστια προβλήματα με αποκορύφωμα την βύθιση ολόκληρου του νησιού στο σκοτάδι (ρεύμα-νερό). Από νωρίς σήμερα (11/1) το πρωί συνεργεία της ΔΕΗ έχοντας συμπαραστάτες τον Αντιπρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γλώσσας κ. Αγάλο Φωτόπουλο και τον αδειούχο γλωσσώτη τεχνικό της ΔΕΗ Βόλου κ. Γιάννη Σταματίου, δουλεύουν ασταμάτητα μέσα σε αντίξοες συνθήκες,για την αποκατάσταση των βλαβών.


Στη Γλώσσα - Νέο Κλήμα και Λουτράκι το ρεύμα ήρθε στις 14:30 μ.μ. ενώ οι εργασίες συνεχίζονται για την ηλεκτροδότηση και στην Χώρα της Σκοπέλου. Η τεράστια ποσότητα χιονιού που έπεσε στην περιοχή της Γλώσσας φτάνει σε αρκετά σημεία και το 1 1/2 μέτρο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση σε αγροικίες που αρκετοί κάτοικοι,έχουν τα αμνοερίφια τους. Θύμα του καταστροφικού χιονιά ήταν και η μεγάλη << αμπέλοψις >> που κοσμούσε την κεντρική πλατεία του χωριού. Ευτυχώς κατά την πτώση της δεν προκάλεσε κάποιο ατύχημα!
Οι ημέρες που θα ακολουθήσουν σίγουρα θα είναι δύσκολες,αφού οι ποσότητες χιονιού είναι τεράστιες και ελπίζουμε χωρίς μεγάλα προβλήματα. << Από το 1956 έχουμε να δούμε τέτοια χιονόπτωση >> μας αποκάλυψαν ηλικιωμένοι πολίτες της περιοχής.





                               Φωτογραφικό υλικό την ώρα της χιονόπτωσης 10/1/2017










Κοινοποίηση