Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Η “Spyrou Philoxenia” και η “Spyrou Hotels” στο 4ο Ετήσιο 100% Hotel Show 2016 στην Αθήνα

Ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους της “Spyrou Philoxenia” και της “Spyrou Hotels” στο 4ο Ετήσιο 100% Hotel Show Athens το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 25-28 Νοεμβρίου 2016 στο Mediterranean Exhibition Center (MEC Παιανίας-Αθήνα). Απευθυνόμενη στους επιχειρηματίες του κλάδου, η έκθεση παρουσίασε προϊόντα και υπηρεσίες απαραίτητες για να παραμείνουν κυρίαρχοι στο σύγχρονο ανταγωνιστικό τοπίο.

Αξιοποιώντας την ιστορία της στον τομέα της φιλοξενίας για πάνω από 40 έτη στο νησί της Σκοπέλου, η “Spyrou Hotels” ανάπτυξε την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων “Spyrou Philoxenia” που συνεργάζεται με ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρήσεων τους και την μεγιστοποίηση της κερδοφορίας τους.  Παρέχονται διαφορετικά επίπεδα υπηρεσιών ξενοδοχειακής διαχείρισης στοχεύοντας στο να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τόσο  ακίνδυνες όσο και αποδοτικές λύσεις βασισμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.
Εκτός από τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα στη Σκόπελο, η “Spyrou Philoxenia” έχει διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της με την προσθήκη του “Kaimak Inn” στο Καϊμακτσαλάν, τα “Chania Palace” και “Chania Hotel” στο Πήλιο, και με την τώρα ανακοινωθείσα νέα συνεργασία της στο Μαίναλο της Πελοποννήσου.

«Από την προσέγγιση του marketing, αναπτύσσουμε περαιτέρω και επισημαίνουμε τα σημεία ενδιαφέροντος και τις δραστηριότητες που προσφέρει κάθε προορισμός για την ενίσχυση των ξενοδοχείων και καταλυμάτων» δήλωσε ο Γιάννης Γρηγόρας – Αναπληρωτής Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing. «Δημιουργούμε συνεργασίες με τοπικούς ξεναγούς και παρόχους δραστηριοτήτων ώστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μια αληθινή εμπειρία διακοπών, είτε πρόκειται για ένα πακέτο πεζοπορίας, rafting, σκι, μαγειρικής κλπ. Το 100% Hotel Show είναι μια σημαντική  έκθεση που προσελκύει τους επιχειρηματίες  που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις υπηρεσίες και τις πωλήσεις τους και η “Spyrou Philoxenia” είναι εδώ για να προσφέρει μια αποκλειστικά win-win ευκαιρία», κατέληξε.

Η “Spyrou Philoxenia” προσφέρει ένα εύρος λύσεων διαχείρισης ξενοδοχείων από ολοκληρωμένη διαχείριση έως ποικίλα επίπεδα υπηρεσιών συμβουλευτικής, αναδιάρθρωσης δανείων και επιβαρύνσεων, marketing και πωλήσεων, και λύσεις διοίκησης και ανθρωπίνων πόρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Spyrou Philoxenia, παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.spyrouphiloxenia.com, στείλτε το email σας στο contact@spyrouphiloxenia.com, ή καλέστε μας στο 2106919111.




Κοινοποίηση