Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Γλώσσα Σκοπέλου

Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε σήμερα 17/12, η Χριστουγεννιάτικη γιορτινή εκδήλωση του Δήμου Σκοπέλου και των συλλόγων της Γλώσσας, είχε μια ζεστασιά που την έκπεμπαν τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στον χώρο της πλατείας του χωριού. Τραγούδησαν τα κάλαντα,έγραψαν γράμμα στον Αη Βασίλη, τοποθέτησαν στο δέντρο των ευχών τις ευχές τους και γενικά έδωσαν ζωντάνια στον γύρω χώρο. Στο τέλος της εκδήλωσης, την εμφάνισή του έκανε ο Αη Βασίλης προσφέροντας δώρα, περικυκλωμένος από τους μικρούς μας φίλους. Και του χρόνου!














Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.