Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου

Οι προσδοκίες ήταν υψηλές, ιδιαίτερα μετά την περσινή χρονιά ο πήχης είχε ανέβει κατακόρυφα και οι απαιτήσεις μεγάλωσαν. Όμως, κατά γενική ομολογία, ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και από άποψη προσέλευσης κόσμου. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για μας που, όπως δείχνουν τα πεπραγμένα, κερδήθηκε!
Με  απόφαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου διοργανώθηκε η χθεσινή εκδήλωση με σκοπό, τα έσοδα να διατεθούν για την αγορά παραδοσιακών φορεσιών.
Τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου λοιπόν, στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου 4 Εποχές στη Στενή Βαλά 200 και πλέον άτομα μας έκαναν την τιμή να διασκεδάσουν κοντά μας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου έβαλε τα καλά του και υποδέχτηκε τους ανθρώπους του νησιού μας αλλά και όλους αυτούς που θέλησαν να παραβρεθούν κοντά μας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και ορισμένοι από τους τοπικούς άρχοντες του νησιού, προεξάρχοντος του Δημάρχου κ. Βαφίνη Πέτρου, ενώ μεταξύ άλλων φορέων παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ.Αργυρίου Άγγελος καθώς και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
O Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ Τσουκανάς Παναγιώτης. άνοιξε την εκδήλωση, παρουσιάζοντας τον σκοπό της κι ευχόμενος σε όλους καλές γιορτές.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από το Δεύτερο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Αλοννήσου και να καλωσορίσουν το Τρίτο αφού ο Πρόεδρος ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες διεξαγωγής του καθώς και το άνοιγμα των αιτήσεων συμμετοχής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συντοπίτες μας και μη που σε περιόδους οικονομικής ανέχειας μας προτιμούν για την διασκέδαση και ψυχαγωγία τους, δίνοντάς μας τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε.
Υπεύθυνη για την διασκέδασή μας, η εξαιρετική ορχήστρα, τα παιδιά που μας ταξίδεψαν  μουσικά υποσχόμενοι να κρατήσουν αμείωτο το κέφι και τα κατάφεραν!
 Άκρως συγκινητική η παρουσία της  κοινότητας των ξένων υπηκόων που διαμένει μόνιμα στην Αλόννησο και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νησιού μας και πρωτοστατούν σε κάθε μας εθελοντικό κάλεσμα  αλλά ακόμη πιο συγκινητική η γενναιόδωρη προσφορά προς τον συλλογό μας της ομάδας τους “FUN(D) raising group. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αδέρφια Φλωρούς Χρήστο και Φλωρούς Γεώργιο για την προσφορά μιας παραδοσιακής φορεσιάς (Μόρκα) στον σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε  μέσα από τη καρδιά μας όσους και όσες ήταν κοντά μας και συνέδραμαν στην απόλυτη επίτευξη του στόχου μας.









Κοινοποίηση