Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Παράταση πληρωμής για τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι και 9 Ιανουαρίου 2017

Νέα παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Οικονομικών. Όπως κάθε χρόνο την τελευταία στιγμή το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ολιγοήμερη παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2017. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, προχωρά στην παράταση της πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το 2017, μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017. Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και στην κατάθεση πινακίδων. Με δεδομένο ότι η μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών έχει ήδη τακτοποιήσει την σχετική υποχρέωση, δεν θα υπάρξει περαιτέρω παράταση».

Τα τέλη κυκλοφορίας 2017 είναι ήδη αναρτημένα στο Taxisnet και μπορείτε εύκολα να τα τυπώσετε στο gsis.gr. Οι φορολογούμενοι, ιδιοκτήτες οχημάτων, μπορούν να εισέρχονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή με τους προσωπικούς τους κωδικούς προκειμένου να ενημερωθούν για τα τέλη που τους αναλογούν και με βάση την ταυτότητα οφειλής να τα καταβάλουν ως την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.
Κοινοποίηση