Διαφημίσεις

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου θα συμμετάσχει στην Philoxenia 2016

          ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
                                                                                                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου  ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2016, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 20 Νοεμβρίου.

Όσοι επαγγελματίες του Τουρισμού ενδιαφέρονται να προβληθούν με έντυπο υλικό στο Περίπτερο της Περιφέρειας, καθώς και όσοι παραγωγοί πιστοποιημένων παραδοσιακών προϊόντων επιθυμούν να εκτεθούν αντιπροσωπευτικές συσκευασίες τους στο Περίπτερο του  Ελληνο-Ρωσικού Επιμελητηρίου  παρακαλούνται να το προσκομίσουν μέχρι τη Δευτέρα 14-11-2016  στο Δημαρχείο (αρμόδια  υπάλληλος Κική Διαμαντοπούλου, τηλ. 24243-50126).                                                 Λίγα λόγια για την Philoxenia 2016

                                                  32η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού

Philoxenia 2016, 32η διεθνής έκθεση τουρισμού συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού.

Για το 2016, η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 18-20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia.

Η Philoxenia  έχει στόχο την περαιτέρω διεθνοποίησή της καθώς την τελευταία τριετία ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας – ο τουρισμός – παρουσιάζεται μέσα από μια άρτια οργανωμένη και πλήρη έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: