Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Κλήματος αποκτά δικό του κτίριο

Δικό του κτίριο φαίνεται ότι θα αποκτήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Νέου Κλήματος όπως αναφέρεται παρακάτω στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Το πρώτο "τούβλο" έχει μπει με δωρεές σε χρηματικό ποσό αλλά και από αφιλοκερδώς εργασίες πατριωτών της ομογένειας που ζουν στο εξωτερικό και από συνδημότες μας!
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους, αυτό το δύσκολο αλλά και συνάμα αξιέπαινο εγχείρημα του συλλόγου. Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση:


<< Με Μεγάλη μας χαρά, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 22 /11 ξεκίνησε η ανέγερση του νέου κτιρίου μας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κλήματος.
Κατατέθηκε η πρώτη δωρεά από τον Καναδά με το ποσό των 1.000 ευρώ από την οικ. Τζίμη & Μαρία Χήρας και η  δεύτερη δωρεά  άλλα 1.000 ευρώ, από τις οικογένειες Γιώργος & Ιωάννα Μπουροδήμος, Leo Λυμπέρης, Μαρία Λυμπέρης , Τίνα Λυμπέρης και Νίνα Μπαρμπούνη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς για να βοηθήσουν στο χτίσιμο, κουβάλημα:  Γιάννης Τσιτσιρίκος, Γιάννης Θωμάς, Γιώργος Δαλακιάρης, Γιάννης Σαλπαδήμος, Παναγιώτης Φύβγας,  Γιάννης Ευαγγελινός, Πανταζής Σκλάβος,και Νίκος Γλύκος όπως και τον Ευάγγελο Πολυχρονίου για την επίβλεψη του έργου.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι όσοι από εσάς θέλετε να συμβάλετε στο έργο μας, μπορείτε είτε να καταθέσετε στο λογαριασμό της Εθνικής Τραπέζης:

ΟΝΟΜΑ: ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ &ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ
GR 7401 1047 1 00000 471 296 07025 -  Swift: ETHNGRAA (BIC)

είτε να αγοράσετε απευθείας υλικά από τους  προμηθευτές που συνεργαζόμαστε:
"Μάνδρα οικοδομικών υλικών"  Γεώργιος Κοτανίδης
&  "Χωματουργικές εργασίες"  Νίκος Πατσής >>.


                                                           Με εκτίμηση
                       το  Δ.Σ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟY ΣΥΛΛOΓΟΥ ΝEΟΥ ΚΛHΜΑΤΟΣ






Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Θερμὰ συγχαρητηρια, στὸν Πρόεδρο, στὰ Μέλη τοῦ Συλλόγου καί, φυσικά, στοὺς δωρητές. Καλὸ τελειωμα. π. κ. ν. καλλιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.