Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η «Spyrou Hotels» Υποστηρίζει την Πρωτοβουλία για Δωρεάν Οδοντιατρική Εξέταση στη Σκόπελο

Η «Spyrou Hotels» υποστηρίζει ενεργά τη δωρεάν οδοντιατρική εξέταση που προσφέρει σε μαθητές Το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. «Πέραν της Εταιρικής Ευθύνης, η υποστήριξη τέτοιων σπουδαίων πράξεων αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες της εταιρίας μας», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής της Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia. Συμπληρώνει:
«Ως υποστηρικτές Του Χαμόγελου του Παιδιού, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να βλέπουμε πράξεις και πρωτοβουλίες σαν αυτήν που έχουν άμεσο όφελος και επίδραση στα παιδιά μας».

Η κινητή οδοντιατρική μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού μαζί με μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις 3 Οκτωβρίου και θα συνεχίσουν έως την 27η Οκτωβρίου, προσφέροντας δωρεάν οδοντιατρική εξέταση σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Βορείων Σποράδων. Μέσω της εν λόγω πρωτοβουλίας αναμένεται να εξεταστούν περίπου 1000 μαθητές, να συλλεχθούν στατιστικά στοιχεία για το επίπεδο της στοματικής υγιεινής, να δοθούν οδηγίες για τη σωστό βούρτσισμα των δοντιών και να διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια στους γονείς.

Οι ομάδες θα εξετάζουν τους μαθητές στην Χώρα της Σκοπέλου, στο Νέο Κλήμα και στη Γλώσσα από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου. Η «Spyrou Hotels» για την περίοδο αυτή θα προσφέρει διαμονή στο Rigas Hotel στους οδοντιάτρους που επισκέπτονται το νησί.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού.





 SPYROU HOTELS
37003 Skopelos Island, Sporades, Greece    Central Email: bookings@skopeloshotels.eu www.skopeloshotels.eu +30 24240 22184/22142, +30 24240 22770  Athens Headquarters:+30 210 6919111 +30 210 6910463
Κοινοποίηση