Διαφημίσεις

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΤΗΝ 1η ΕΚΘΕΣΗ «ΝΟΣΤΟΣ»

Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΤΗΝ 1η ΕΚΘΕΣΗ «ΝΟΣΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Οι φυσικές καλλονές του νησιού, πρόκληση για τους λάτρεις της δράσης

Στη Ναύπακτο 14-17 Οκτωβρίου Δήμος και Ένωση Ξενοδόχων

Σ' ένα σημαντικό βήμα προώθησης και προβολής του τουριστικού προϊόντος της Σκοπέλου προχωρούν,  συνεργαζόμενοι, ο Δήμος και η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού με τη συμμετοχή τους στην 1η Έκθεση «Νόστος» για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, που διοργανώνεται στη Ναύπακτο από 14 έως 17 Οκτωβρίου 2016.

Είναι η πρώτη φορά που οι περίφημες φυσικές καλλονές της Αρχόντισσας των Σποράδων θα παρουσιαστούν σε θεματική έκθεση εναλλακτικού τουρισμού και φιλοδοξία των υπευθύνων είναι να αποτελέσουν πόλο έλξης τόσο για τους επαγγελματίες του τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό όσο και για το κοινό.
Στο πλαίσιο, μάλιστα, της επίδειξης δραστηριοτήτων, θα καταστούν ευρύτερα γνωστές οι εναλλακτικές δράσεις και μορφές τουρισμού που ανθούν τα τελευταία χρόνια στη Σκόπελο, όπως ο περιπατητικός  και το δίκτυο των μονοπατιών, η ποδηλασία σε ομαλό έδαφος αλλά και εκτός δρόμου, το κανόε - καγιάκ, οι καταδύσεις.

Φιλοδοξία  της Προέδρου των Ξενοδόχων, κ. Μαίρης Διαμάντη,  που θα μας εκπροσωπήσει, είναι να κατακτήσει η Σκόπελος το δικό της διακριτό στίγμα στον πανελλαδικό και παγκόσμιο χάρτη εναλλακτικού τουρισμού, καθώς οι λάτρεις του αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: