Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

To «Grow Greek Tourism Online» στην Σκόπελο

Την Πέμπτη 22/09  στις 18:00 με 20:00, θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο και συγκεκριμένα στο συνεδριακό χώρο ΞΕΝΙΑ,  ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  πρωτοβουλίας του Grow Greek Tourism Online με θέμα:

«Τα 5 βασικά διαδικτυακά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία»

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί μία πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ, που έχει ως σκοπό να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 - 1,5 ώρας, που σαν βασικό στόχο έχουν να ενημερώσουν τουριστικές επιχειρήσεις (Ξενοδοχεία, Καταλύματα, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και Σκαφών, Εστίαση) για τα 5 βασικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο διαδίκτυο και να αναπτυχθούν περαιτέρω. Υπό αυτό το φάσμα, το πρώτο εξάμηνο του 2016 υλοποιήθηκαν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε περισσότερες από 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://greektourism.withgoogle.com.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο σεμινάριο,δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο: https://events.withgoogle.com/ggto-aegean/registrations/new/
Κοινοποίηση