Διαφημίσεις

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Εγκαινιάσθηκε το νέο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας / Σκόπελος

Xθες Σάββατο 3/9 εγκαινιάσθηκε το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Σκόπελο όπου θα στεγάζεται πλέον. Στο νεόκτιστο σύγχρονο κτήριο στην παραλιακή οδό (Αμπελική) αρκετός κόσμος προσήλθε από νωρίς όπως και υψηλά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας για να θαυμάσουν και να ευχηθούν τα καλορίζικα. Εκτός του Δημάρχου Χρήστο Βασιλούδη διακρίναμε επίσης και τον διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς Παναγιώτη Αραβώση μαζί με το στέλεχος Πανωραία Καπογεώργου.Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τους ιερείς πάτερ Κωνσταντίνο και πάτερ Νικόλαο και αφού ευχήθηκαν τα δέοντα, τον πρώτο σύντομο χαιρετισμό, μεταξύ των επισήμων, έκανε ο περιφερειακός διευθυντής, Καλογερόπουλος Δημήτρης.
Ο κος Καλογερόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι << το κατάστημα της Σκοπέλου είναι πλέον από τα πιο όμορφα και σύγχρονα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας >> και ευχαρίστησε θερμά όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της μεταστέγασης αυτής.

Για την ιστορία να σας πούμε ότι φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια ζωής της τράπεζας, πάνω στο νησί της Σκοπέλου.
Ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας καλή διαμονή, καλορίζικο με ουσιώδη προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.Δεν υπάρχουν σχόλια: