Διαφημίσεις

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

"Χωρίζουμε λέμε..." με προσφορά εισιτηρίων

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί από την πρώτη ανάρτηση για το θεατρικό έργο "Χωρίζουμε λέμε...",από σήμερα στις 21:30 μ.μ. και για ένα 24ώρο (μέχρι τις 21:30 μ.μ. 23/8) οι τέσσερις πρώτοι αναγνώστες του blog- ιστοσελίδα "Δρώμενα του τόπου μας",που θα απαντήσουν σωστά,θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο 2 ΑΤΟΜΩΝ για την παράσταση.

Η ερώτηση είναι η εξής: Ποια ακριβώς ημέρα αναρτήθηκε το θεατρικό έργο "Χωρίζουμε λέμε..." στα "Δρώμενα του τόπου μας" όπου θα παιχτεί σε Γλώσσα και Σκόπελο;

Για να επικυρωθεί η σωστή απάντηση θα πρέπει να κοινοποιήσετε στο feacebook και την εν΄ λόγω ανάρτηση του θεατρικού έργου. Οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook στον διαχειριστή του blog.

Τα ονόματα από τις τέσσερις πρώτες σωστές απαντήσεις, θα δημοσιοποιηθούν και κατόπιν ο διαχειριστής του blog θα επικοινωνήσει με τους τυχερούς για να παραλάβουν τις κάρτες-εισιτήρια για την ΔΩΡΕΑΝ είσοδό τους ώστε να απολαύσουν αυτό το εξαιρετικό έργο. Εάν μέχρι την λήξη του διαγωνισμού δεν βρεθούν νικητές, τότε τα εισιτήρια θα μοιραστούν και πάλι ΔΩΡΕΑΝ κατά την κρίση του διαχειριστή. Η προσφορά από τα "Δρώμενα του τόπου μας" είναι συνολικής αξίας 120 ευρώ.

2 σχόλια:

Παναγιώτης Τζιτζης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γιώργος Ρουσέτης είπε...

Παρακαλώ να δοθεί η σωστή απάντηση και κοινοποίηση μέσω του facebook.