Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

"Χωρίζουμε λέμε..." με προσφορά εισιτηρίων

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί από την πρώτη ανάρτηση για το θεατρικό έργο "Χωρίζουμε λέμε...",από σήμερα στις 21:30 μ.μ. και για ένα 24ώρο (μέχρι τις 21:30 μ.μ. 23/8) οι τέσσερις πρώτοι αναγνώστες του blog- ιστοσελίδα "Δρώμενα του τόπου μας",που θα απαντήσουν σωστά,θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο 2 ΑΤΟΜΩΝ για την παράσταση.

Η ερώτηση είναι η εξής: Ποια ακριβώς ημέρα αναρτήθηκε το θεατρικό έργο "Χωρίζουμε λέμε..." στα "Δρώμενα του τόπου μας" όπου θα παιχτεί σε Γλώσσα και Σκόπελο;

Για να επικυρωθεί η σωστή απάντηση θα πρέπει να κοινοποιήσετε στο feacebook και την εν΄ λόγω ανάρτηση του θεατρικού έργου. Οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook στον διαχειριστή του blog.

Τα ονόματα από τις τέσσερις πρώτες σωστές απαντήσεις, θα δημοσιοποιηθούν και κατόπιν ο διαχειριστής του blog θα επικοινωνήσει με τους τυχερούς για να παραλάβουν τις κάρτες-εισιτήρια για την ΔΩΡΕΑΝ είσοδό τους ώστε να απολαύσουν αυτό το εξαιρετικό έργο. Εάν μέχρι την λήξη του διαγωνισμού δεν βρεθούν νικητές, τότε τα εισιτήρια θα μοιραστούν και πάλι ΔΩΡΕΑΝ κατά την κρίση του διαχειριστή. Η προσφορά από τα "Δρώμενα του τόπου μας" είναι συνολικής αξίας 120 ευρώ.
Κοινοποίηση

2 σχόλια:

  1. Παναγιώτης Τζιτζης23 Αυγούστου 2016 στις 1:04 π.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ να δοθεί η σωστή απάντηση και κοινοποίηση μέσω του facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.