Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Παραμελείται συστηματικά το πρώτο λιμάνι / Λουτράκι Σκοπέλου

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δεχτήκαμε και άλλη μία διαμαρτυρία και συνάμα πικρία για το Λουτράκι Σκοπέλου. Η φίλη του blog Λιάνα Κουμιώτη αναρωτιέται και αυτή με την σειρά της,γιατί τέτοια αδιαφορία για το πρώτο λιμάνι της Σκοπέλου από διάφορες διοργανώσεις συλλόγων και φεστιβάλ ( ''Πλέγμα" ) ; Σας παραθέτουμε την επιστολή:

<< Το 4ο Φεστιβάλ Σκοπέλου "Διαμαντής Παλαιολόγος" και φέτος βοήθησε, για άλλη μια χρονιά, στην προβολή και την αύξηση του τουρισμού στο νησί. Για μια χρονιά ακόμη οι διοργανωτές βοήθησαν τους επισκέπτες να απολαύσουν και να δουν όλες τις όμορφες περιοχές του νησιού. Ξέχασαν όμως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτολίμανο του νησιού, το Λουτράκι κι ας ήταν αναφερόμενο στο πρόγραμμα για επίσκεψη την Δευτέρα 29 Αυγούστου.
Από την άλλη μεριά όμως μπορέσαμε να θαυμάσουμε τα άδεια λεωφορεία που ήρθαν να σταθμεύσουν στο χώρο του λιμανιού. Ανακεφαλαιώνοντας διαπιστώνουμε για μία ακόμη φορά ότι το Λουτράκι παραμελείται συνεχώς κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, από όλες τις διοργανώσεις και φεστιβάλ >>.

Λιάνα Κουμιώτη
Κοινοποίηση